Kamera, klapka, akce! Toyota odstartovala první českou olympijskou kampaň

Paříž 2024
Paříž 2024
2 Minuty čtení
2 Minuty čtení

Už více než 10 let Toyota intenzivně podporuje český sport. Podílí se na projektech, které motivují k pohybu děti i dospělé, intenzivně pomáhá také parasportovcům. A od roku 2018 také buduje svůj Team Toyota plný špičkových sportovců a olympijských nadějí. Vyvrcholením všech těchto aktivit je první lokální olympijská kampaň, kterou budete pravidelně vídat až do začátku letošních letních her v Paříži.

Kampaň představuje příběhy sportovců a jejich cestu za olympijským snem, na které je věrně doprovází a podporují vozy Toyota. Reprezentanti Teamu Toyota se tu objevují společně s vybranými para sportovci, s nimiž Toyota dlouhodobě spolupracuje. Značka tak záměrně odkazuje na hlavní olympijskou myšlenku a společného týmového ducha.

V hlavních rolích se tedy představili rychlostní kanoista Martin Fuksa, běžkyně Kristiina Sasínek Mäki, šermíř Alexander Choupenitch, vodní slalomář Lukáš Rohan, paraatletka Anna Luxová, oštěpařka Nikola Ogrodníková, plavkyně Barbora Seemanová nebo skateboardista Maxim Habanec. Doplňují je paraatletka Tereza Jakschová, paraplavec David Kratochvíl a handbiker Patrik Jahoda.

První česká olympijská kampaň 🔥 | TOYOTA

Rozjíždíme to společně! 🤝🏻 #TeamToyota #jedentym 🫶🏻 Společnost Toyota Česká republika podporuje český sport už od roku 2018 a rozhodně nezastavuje! V letošním olympijském roce jsme odpálili první českou olympijskou kampaň.

Zveřejnil(a) Český olympijský tým dne Středa 17. ledna 2024

Řada z těchto sportovců patří mezi adepty na medaili na nadcházejících olympijských a paralympijských hrách v Paříži. Lukáš Rohan, Alexander Choupenitch nebo Anna Luxová se je budou snažit obhájit. Nejrychlejší česká plavkyně Barbora Seemanová a několikanásobný mistr světa Martin Fuksa jsou označováni za největší medailové naděje.

Kampaň s těmito hvězdami poběží na sociálních sítích Toyoty, samozřejmě na webu toyotalife.cz, ale těšit se můžete také na olympijský speciál tištěného magazínu Toyota Life. Spoty poběží také v televizi a v online médiích.

Během olympiády pak bude Toyota přítomna také na Olympijském festivalu, který se letos poprvé uskuteční v Mostě. Stejně jako v minulosti se stane partnerem vybraného sportoviště, kde pak proběhne řada doprovodných aktivit pro celou rodinu. V neposlední řadě plánuje spolupracovat s Českým olympijským výborem i na vybraných pořadech pro digitální kanál Czech Team TV.

Skateboardingová reprezentace v Toyota Skateparku!

Toyota se v Česku v oblasti sportu angažuje dlouhodobě, v posledních šesti letech ještě intenzivněji v rámci partnerství s Českým olympijským výborem, Českým paralympijským výborem a podpoře jejich projektů. Během té doby podpořila už 16 velkých akcí a projektů, jako jsou Olympiáda dětí a mládeže, Olympijský běh nebo Olympijské festivalyOlympijský víceboj, který je zaměřen na rozvoj sportovního nadšení u dětí, a do kterého se každý rok zapojuje 136 000 dětí.

Na pomoc českým sportovcům a parasportovcům za dobu spolupráce zapůjčila bezmála 200 vozů, se kterými se najelo přibližně 5 200 000 km. Ve spolupráci s Českým olympijským výborem vznikl také speciální program Proace ProSport, díky němuž si mohou kluby v rámci zvýhodněného operativního leasingu snadněji dovolit pronájem dodávky, která jim pomáhá v každodenní přepravě. Už se takto podařilo umístit 225 vozů.

líbil se ti článek?