Baví je dělat dobro. Lektorky fitness vás zdarma rozhýbou

Podcast
Podcast
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Rozhýbou vás doma a navíc zcela zdarma. Lektorky fitness programu FITFAB Strong v podcastu Přes Příkop prozrazují, proč jejich hlavním cílem není na úspěšném projektu vydělat.

Je to tým čtyř různorodých žen, které spojuje láska k pohybu a hlavně je naplňuje dělání dobra. V podcastu Přes Příkop o programu FITFAB Strong promluvily dvě z nich – Andrea Mokrejšová a Andy Pavelcová.

Proč má jejich online cvičení mezi lidmi takový úspěch? „Snažíme se to dělat nejlépe a nejzábavněji, jak jen to umíme. Musí to být zábava nejen na pohled, ale i na cvičení, aby to lidi bavilo,“ prozrazuje tajemství úspěchu Andy Pavelcová.

Se svými klienty lektorky i hodně komunikují a mají tak skvělou zpětnou vazbu, aby se jejich projekt mohl ještě zlepšovat. Primárním cílem ale není na programu FIFTFAB Strong vydělávat.

„Není to pro nás hlavní zdroj obživy. Kdybychom v tom neviděly ten vyšší smysl, tak bychom neměly ten důvod to dělat. Určitě by se na tom mohlo vydělávat, ale to my tak nechceme,“ zdůrazňuje Andrea Mokrejšová, která ještě studuje a má i jinou práci.

„Mám ráda různorodost a v životě má být spoustu radosti. A když to přináší ještě nějaké dobro, tak je to ta nejlepší odměna,“ těší Mokrejšovou.

 
líbil se ti článek?