Užijte si naplno Olympiádu dětí a mládeže! Můžete navštívit Olympijský dům, fandit a tančit

ODM 2022
ODM 2022
2 Minuty čtení
2 Minuty čtení

Chcete si užít Olympiádu dětí a mládeže na maximum? Víme, jak na to! Vydejte se do Olympijského domu, který slibuje nadupanou zábavu a nespočet doprovodných aktivit. Najdete ho v Pevnosti poznání a odnesete si z něj spoustu zážitků i plno dárků. A pokud si troufnete, přijměte naše výzvy – ukažte nám, jak fandíte nebo se zdravíte v DAP stylu a můžete vyhrát speciální ceny.

Vstup do Olympijského domu je zdarma pro účastníky i veřejnost a otevřen bude vždy od 9:00 do 21:00. Každý večer to zde ožije slavnostním duchem medailových ceremoniálů, kde bude postupně předáno přes 600 sad cenných kovů. Prostory ale nabídnou bohatý doprovodný program také v průběhu dne a rozhodně byste si ho neměli nechat ujít. Od pondělí do středy bude už v deset hodin dopoledne provázet školní výpravy Olympijským domem vždy jeden známý olympionik. Následovat bude beseda a výjezd na sportoviště. Když se ale rozhodnete zůstat, o zábavu nepřijdete.

V Toyota zóně můžete naskočit na vlnu adrenalinu na balance boardech, ale užijete si také zábavu na herních konzolích. Sportovní dovednosti otestujete se Sazka olympijským vícebojem a pokud budete mít štěstí, tak dokonce i pod dohledem bronzové olympioničky Šárky Kašpárkové.

Manifest ODM
(1:41)

V Olympijské zóně EDA se dozvíte o olympijských hodnotách. Její expozicí provádí postavičky Eda a Ola a připraveno je mnoho aktivit. Nahlédnout budete moct také do nové komiksové knihy, ve které kreslení sourozenci přibližují chování fair play hravou a především interaktivní formou.

Čeká na vás rovněž Coca-Cola adrenalinová zóna s lezeckou plechovkou a simulátorem býka nebo fotokoutek Kinder Joy of Moving, odkud si můžete odnést vtipné fotografie. Od pondělí do čtvrtka bude od 18:00 přítomen fotograf, který vás nejen vyfotí, ale fotku také vytiskne.  A až si budete chtít dobít baterky telefonu i svoje, zamiřte do odpočinkového koutku ČEPS. Součástí Olympijského domu je také Info point, Costa Coffee stánek a ODMGANG shop s upomínkovými předměty. Zajímavé informace pak načerpáte u stánku VZPouru úrazům.

Fandi, nahraj, vyhraj!

Chcete vyhrát trénink s olympionikem, nebo jiný unikátní zážitek? Zapojte se do výzvy Sazky, která slibuje skvělou zábavu při fandění s multifunkčními fandítky. Je to jednoduché. Pořiďte video nebo fotku jak s těmito fandítky povzbuzujete a sdílejte je s námi na Instagramu/TikToku s hashtagem #odmgangfandi. Označit musíte také náš účet @odm.gang. Každý den od pondělí do čtvrtka vyhraje autor nejlepšího příspěvku zážitek nejenom pro sebe, ale i své kamarády. A to chceš!

Ukaž nejlepší DAP!

Pohyb je zábava a ví to také ambasadorky ODM oštěpařka Nikola Ogrodníková a běžkyně Lucie Neumannová. Společně s nimi a Kinder Joy of Moving taneční skupinou jsme připravili dva DAPy. Stačí je natrénovat a natočit se s kamarády třeba ve frontě na jídlo nebo na sportovišti u plné tribuny. Video sdílejte na Instagramu s hashtagem #radostzpohybu a nezapomeňte označit i náš účet @odm.gang. Inspirujete ostatní a my každý den odměníme nejlepší DAPy limitovanou olympijskou kolekcí oblečení. A když během ODM potkáte naši Kinder Joy of Moving taneční skupinu, předveďte jí svůj pozdrav naživo. Dostanete dárek hned na místě!

Bavte se sportem na Olympiádě dětí a mládeže! Další možnosti jsou na webu v záložce Doprovodný program a také v aplikaci Olympijský tým.

líbil se ti článek?