Nová šance! Do prodeje jdou další vstupenky na hry v Paříži

Paříž 2024
Paříž 2024
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Ti, kteří zaváhali s nákupem vstupenek na olympijské hry v Paříži, ještě mají malou naději. Ve čtvrtek 8. února od 10:00 jdou totiž do prodeje zhruba další dva z celkového počtu 10 milionů lístků.

„Je to s největší pravděpodobností poslední možnost, jak může široká veřejnost vstupenky získat. Zatím stále nemáme informace o prodeji přímo na místě nebo případně v době těsně před olympijskými hrami,“ řekla Blanka Konečná, která má vstupenky na Českém olympijském výboru na starosti.

Pro nákup se registrujte na oficiální stránce ticket.paris2024.org. Prodej začne v 10:00 středoevropského času a k dispozici budou lístky na všechny sporty, na některé však ve velmi omezeném počtu. Vstupenky je možné zakoupit pouze na těchto oficiálních stránkách. 95% nových vstupenek v prodeji bude na akce konané v oblasti Paříže, 45% vstupenek bude stát méně než 100 EUR. Tato fáze prodeje je otevřená pro všechny, bez slosování - podle zásady „kdo dřív přijde, je dřív na řadě“.

Po 100 letech: Paříž se chystá na olympijské hry! 🔥 🇫🇷
(1:38)

Prostřednictvím stejného ticketingového účtu lze zakoupit maximálně 30 olympijských vstupenek, přičemž předchozí objednávky jsou zahrnuty do celkového počtu. K dispozici budou také vstupenky na zahajovací a závěrečný ceremoniál olympijských a paralympijských her.

Olympijské nebo paralympijské hry v Paříži si můžete užít také prostřednictvím hospitality balíčků. Prémiový přístup a prvotřídní služby jak na sportovištích, tak na ikonických místech Paříže a v dalších lokalitách, kde se soutěže konají, nabízí oficiální poskytovatel pohostinství. Více se dozvíte na https://hospitalitytravelpackages.paris2024.org/.

Na rozdíl od prodeje vstupenek na hry je On Location jedinou možností, jak tyto balíčky zakoupit. „V České republice je partnerem On Location cestovní kancelář IB Travel, díky ní si můžete navíc dopřát služby s českým přesahem,“ doplnila Konečná. 

Všem fanouškům doporučujeme nákup vstupenek a pobytových balíčků pouze na webu organizátorů nebo u oficiálních distributorů, protože tak budou mít jistotu, že obdrží platné lístky.

líbil se ti článek?