„Kvůli olympiádě jsem nasimuloval angínu,“ prozradil moderátor Petr Svěcený

Podcast
Podcast
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

V 16 letech přičuchnul ke komentování sportovních událostí, nakonec se zúčastnil sedmi olympiád a nyní moderuje i vlastní pořad TIKI-TAKA. Do nového dílu podcastu Přes Příkop zavítal sportovní komentátor a moderátor Petr Svěcený.

Kývnul by na případnou divadelní roli? Je pravda, že měl svoji kapelu? Dokázal při koncertech těžit z moderátorských zkušeností? Bývá i po tolika letech před vysíláním nervózní?

Petr Svěcený s kolegy vytvořil vlastní pořad TIKI-TAKA. Co znamená samotný název a o čem TIKI-TAKA je? Jak vůbec vznikl koncept pořadu? Který host ho nejvíce bavil? Musí pořad vydělávat? Mohla by vzniknout podobná show o jiném sportu než fotbalu?

Naučili se už lidé platit za obsah? Jde v dnešní době hlavně o srandu nebo musí mít pořad hlubší přesah? Kterého hosta by si přál, ale ještě tam nebyl?

Jak sám Petr Svěcený říkal, o sport se zajímá téměř odmalička. Baví ho stále dívat se na sport nebo už dává přednost jiným žánrům? Jsou z olympiády lepší zážitky z terénu nebo naopak ze studia? Jak jeho práci mění sociální sítě?

Další díly podcastu Přes Příkop najdete ZDE.

líbil se ti článek?