Co si pustit do uší? Přinášíme vám přehled nejnovějších podcastů o sportu

Podcast
Podcast
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Chcete žít zdravější život, stát se úspěšným sportovcem nebo nahlédnout za oponu velkých sportovních událostí? Poslechněte si pět vybraných inspirativních podcastů o sportu. Tady jsou!

Co dělat pro své zdraví

Jak se dožít kvalitního staří? Sport a pohyb je vaše důchodové pojištění. Co můžete udělat pro své srdce? Dozvíte se v podcastu Vinohradská 12.

Prošlapat se mezi sportovní elitu

Bývalý úspěšný cyklista Leopold König v podcastu Přes Příkop prozradil kudy vedla jeho cesta do světové cyklistiky, a jak náročná je jeho role ředitele prestižních závodů Czech Tour a Závodu míru.

Hokejová hvězda u mikrofonu

Hokejový podcast Bomby k tyči přivítal na rozhovor dlouholetého kapitána reprezentace Jakuba Voráčka, který mluví o svém vztahu k novinářům, očekáváních po podpisu velké smlouvy, své tréninkové rutině či o léčení po otřesu mozku.

Jak vybudovat úspěch?

Největší sportovně-byznysová konference v Česku a na Slovensku Sport Alive spustila vlastní podcast, který představuje významné hybatele českého, ale i zahraničního sportovního byznysu. Prvním hostem je Marek Tesař, většinový majitel agentury RAUL a provozní ředitel České obce sokolské.

Může být sport stranou od politiky?

Podcast Za minutu šest rozebírá doporučení Mezinárodního olympijského výboru o návratu ruských a běloruských sportovců do soutěží v posledních dnech vyvolalo vlnu emocí.

líbil se ti článek?