Získejte unikátní kousek sportovní historie. Dražíme hraný dres Tomáše Satoranského z olympiády!

Olympijská nadace
Olympijská nadace
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Tenhle dres by chtěl mít ve sbírce každý sportovní fanoušek. Česká basketbalová federace společně s Českým olympijským výborem dávají do dražby hraný dres basketbalisty Tomáše Satoranského z olympijských her v Tokiu 2020, který je navíc podepsaný celým českým týmem.

Byl to fantastický výkon. Česká reprezentace senzačně ovládla kvalifikační turnaj o účast na olympijských hrách, kam se probojovala poprvé od roku 1980. Hráči v čele s Tomášem Satoranským se tak dostali do společnosti nejlepších dvanácti týmů planety.

Češi v Japonsku pod pěti kruhy sehráli utkání proti hvězdnému týmu USA, Íránu a Francii. Právě bílý dres Tomáše Satoranského s číslem 8 ze zápasu s Francií nyní můžete získat v aukci. K trikotu je navíc vystaven i certifikát pravosti.

A to není vše. Vítěz aukce získá i dvě vstupenky na zářijové mistrovství Evropy v basketbalu, na zápas Česko x Nizozemí, pondělí 5. září 2022.

Celý výtěžek z aukce poputuje na konto České olympijské nadace, jež podporuje sportovce ve věku 6 až 18 let. Nadace pomáhá sportovat dětem, jejichž rodičům chybí finanční prostředky na jejich sportovní aktivity. Podporuje děti z dětských domovů a v pěstounské péči. Nejde přitom pouze o výjimečně talentované děti. Rozhodující je, aby děti měly chuť pravidelně sportovat.

Dražit můžete ZDE. Aukce končí 29. srpna ve 20 hodin.

Tomáš Satoranský
30. 10. 1991, Praha 4
Basketbal
líbil se ti článek?