Vše na pár kliknutí! Stáhněte si aplikaci pro správu vstupenek na olympijské hry

Paříž 2024
Paříž 2024
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Největší sportovní akce světa propukne v Paříži už za méně než tři měsíce a celkově se na jednotlivá sportovní klání prodalo více než devět milionů vstupenek. Jediným oficiálním nástrojem pro jejich stahování, přenos nebo dokonce přeprodej je nová mobilní aplikace Paris 2024 tickets. Už ji máte staženou?

Aplikaci si do telefonu stáhnete v Google PlayApp Store a spravovat v ní můžete jak vstupenky na olympijské, tak i paralympijské hry. A pozor! Vstupenkami v elektronické podobě v této aplikaci se budete prokazovat při vstupu na sportoviště, jiným způsobem to nebude možné.

Ke svému účtu se přihlásíte stejným přihlašovacím jménem a heslem, jako jste použili při nákupu. Vedle přístupu k vstupenkám (výjimkou jsou ty na ceremoniály, které budou k dispozici od poloviny června) je lze v aplikaci také přesunou na účet jiných uživatelů či je dokonce dát opět do prodeje.

Paříž 2024: Na co se těšit?
(00:53)

Resell lístků bude možný nejpozději 12 hodin před začátkem dané sportovní události. Jedná se o jediný oficiální a autorizovaný kanál dalšího prodeje a kupující má záruku, že získá platnou vstupenku. K počáteční ceně vstupenky bude při přeprodeji připočten také manipulační poplatek. Oficiální prodej vstupenek na olympijské i paralympijské hry však i nadále pokračuje na webových stránkách tickets.paris2024.org.

NÁŠ TIP NA ZÁVĚR! Nezapomeňte si včas rezervovat ubytování v Paříži, které rychle mizí. Mrkněte třeba na nabídky od olympijského partnera Airbnb a bookněte si ubytování dostatečně v předstihu.

líbil se ti článek?