To tady ještě nebylo! Představujeme první kolekci oblečení #ODMGANG

ODM 2022
ODM 2022
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Je to tady! Olympiáda dětí a mládeže bude mít poprvé vlastní limitovanou kolekci oblečení #OMDGANG. Jednotlivé kousky jsou navrženy převážně s tímto stylovým hashtagem. Vybrat si můžete i design s barevnou symbolikou letošního ročníku Olympiády dětí a mládeže. Jedno víme jistě už teď. Budete nepřehlédnutelní!

Co všechno si můžete v limitované kolekci pořídit? Například tričko s krátkým rukávem, mikinu přes hlavu, klobouček ve dvou barevných provedeních, ledvinku a plátěnou tašku. Kromě oblečení a módních doplňků bude k dispozici i řada variant samolepek s maskotem orlem Oldou nebo poznámkový blok s propisku.

Pamatujte ale, že unikátní merch zakoupíte pouze v průběhu Olympiády dětí a mládeže od 26. do 30. června. Prodávat se bude od neděle 26. června během zahajovacího ceremoniálu na Andrově stadionu, a pak každý den v Olympijském domě v Pevnosti poznání. Tak to nepropásněte!

Ať už jste sportovec, nebo fanoušek, jednotlivé kousky a upomínkové předměty vám oživí zážitky z Olomouckého kraje a připomenou účast na největší multisportovní akci v České republice. Noste je proto hrdě a pochlubte se nám na Instagramu, jak vám tričko, mikina či klobouček sluší a kam všude jste si je vzali. Kdo se jednou stane součástí ODM gangu, patří k němu už napořád.

líbil se ti článek?