StarDance, když sportovci tančí! Kdo z olympioniků už to rozbalil na parketu?

Česká televize
Česká televize
3 Minuty čtení
3 Minuty čtení

Jeden z nejoblíbenějších televizních pořadů StarDance, když hvězdy tančí, se na obrazovkách objeví už po dvanácté. Letos budou mít sportovci mezi soutěžícími dvojí zastoupení. Na parketu to rozbalí snowboardistka Eva Adamczyková a vodní slalomář Vavřinec Hradilek. Pamatujete si ale ještě na jejich předchůdce?

Celkem patnáct sportovců se už zúčastnilo StarDance. Pro někoho soutěž skončila hned v úvodu a jiní olympionici se naopak dokázali protančit až k výhře.

Tomáš Dvořák
Šampion v desetiboji byl prvním sportovcem, který se ve StarDance objevil a nevedl si vůbec špatně. V roce 2006 se protančil až na stupně vítězů a skončil třetí.

Štěpánka Hilgertová
Legendární vodní slalomářka v roce 2007 vypadla bohužel hned v 1. kole a při dojemném loučení s ostatními soutěžícími se rozplakala.

Aleš Valenta
Olympijský vítěz v akrobatickém lyžování pět let po svém triumfu v Salt Lake City ovládl i StarDance. Ve finálovém kole dokonce předvedl na parketu ukázkové salto.

Vzpomínky vítězů - Aleš Valenta a Iva Šisl Langerová

Aleš Valenta s tanečnicí Ivou Šisl Langerovou, vítězové druhé řady StarDance, vzpomínají na svou cestu soutěží. 💃 🕺 Co by popřáli soutěžícím v desátém ročníku? 🤔 Viděli jste medailonek prvních vítězů? Najdete ho zde → https://bit.ly/2MBVeZb

Zveřejnil(a) StarDance dne Úterý 22. října 2019

Martin Procházka
Jeden ze zlatých hochů z Nagana byl kousek od zlata i ve StarDance v roce 2012. Čtyřnásobný hokejový mistr světa nakonec skončil těsně pod vrcholem.

Kateřina Baďurová Janků
Stříbrná medailistka z mistrovství světa, tyčkařka Kateřina Baďurová Janků, okouzlila v roce 2012 porotce i diváky u obrazovek a stala se královnou tanečního parketu.

Vzpomínky vítězů - Kateřina Baďurová Janků a Jan Onder

Kateřina Baďurová Janků a Jan Onder, vítězové páté řady StarDance, vzpomínají na svou cestu soutěží. 💃 🕺 Pamatujete si na jejich paso doble? Další medailonky vítězů najdete zde → https://bit.ly/2MBVeZb

Zveřejnil(a) StarDance dne Úterý 12. listopadu 2019

Šárka Kašpárková
Bronzová olympijská medailistka v trojskoku z olympiády v Atlantě 1996 a mistryně světa (1997) doplatila na jeden nepovedený tanec a vypadla ve 3. kole StarDance v roce 2013.

Imrich Bugár
Král diskařských otoček to pěkně roztočil na parketu v roce 2013. Mistr světa a stříbrný olympijský medailista z Moskvy 1980 si dotančil až na stupně vítězů a skončil na 3. místě.

Sportovce zastupuje ve StarDance diskař Imrich Bugár, kterému sekunduje taneční partnerka Jitka Šorfová. Jejich taneční tréninky si s těmi atletickými určitě nezadají, co myslíte?

Zveřejnil(a) StarDance dne Neděle 6. října 2013

Rostislav Osička
V ringu zářil, ale na parketu se mu moc nevedlo. Známý boxer se v roce 2015 poroučel ze StarDance ve 3. kole.

Ladislav Vízek
Olympijský vítěz ve fotbale z Moskvy 1980 uměl parádně prokličkovat mezi soupeři na trávníku, ale ve StarDance 2016 skončil předposlední.

Ladislav Vízek a Eva Krejčířová

Zveřejnil(a) StarDance dne Neděle 11. září 2016

Olga Šípková
Mistryně světa v aerobiku si ve StarDance 2016 vedla skvěle. Porotci byli jejím tanečním vystoupením uchváceni, ale diváci jí dali málo hlasů, a tak skončila už po 4. kole.

Ondřej Bank
Nejlepší český alpský lyžař šokoval svým tanečním uměním. Diváci si ho v roce 2016 natolik oblíbili, že prošel až do finále.

Ondra Bank a Eva Krejčířová - 40 bodů

Ondrův nejlépe hodnocený tanec jste viděli šestý večer... Pamatujete si, který to byl? #StarDance8

Zveřejnil(a) StarDance dne Středa 7. prosince 2016

David Svoboda
Přízeň diváků si získal i moderní pětibojař David Svoboda. Olympijský vítěz z Londýna 2012 skončil ve StarDance v roce 2018 na skvělém 3. místě.

Stardance: Czech Team vyrazil podpořit Davida Svobodu před finále
(3:12)

Gabriela Soukalová
Úspěšná biatlonistka si v roce 2019 rozhodně ostudu neudělala. Vždyť dotančila až do 8. kola a jen tak tak nepronikla do semifinále.

Andrea Sestini Hlaváčková
Stříbrná olympijská medailistka z Londýna 2012 v tenise si účastí v soutěži splnila velký sen. Nakonec se protančila k pěknému 6. místu.

StarDance XI: Rozloučení s Andreou a Jakubem✨

Včera naši taneční soutěž opustili Andrea Sestini Hlaváčková a Jakub Necpál😥. Již zítra se na ně můžete těšit v živém vysílání, které proběhne od 17:00 zde na našem Facebooku. 💗 Máte na tento pár nějaké dotazy? Napište nám je do komentáře a my se je pokusíme zodpovědět během zítřejšího livestreamu! 💌 Těšíme se na vás! 🤩

Zveřejnil(a) StarDance dne Neděle 21. listopadu 2021

Tomáš Verner
Mistr Evropy v krasobruslení z roku 2008 ve StarDance v roce 2021 zazářil a obsadil skvělé 3. místo.

A jak si povedou Eva AdamczykováVavřinec Hradilek? To můžete sledovat na České televizi už od 14. října.

A pozor! S Evou Adamczykovou bude tvořit pár profesionální tanečník Jakub Mazůch, který vybojoval na Světových hrách v Cali v roce 2013 stříbro v salse.

líbil se ti článek?