Parádní výkony na Olympiádě dětí a mládeže! Kde je můžete sledovat?

ODM 2022
ODM 2022
2 Minuty čtení
2 Minuty čtení

Olympiáda dětí a mládeže je akce, kterou za devatenáct let osobně zažilo přes 40 000 sportovců a další desítky tisíc lidí v rolích trenérů, rozhodčích, organizátorů fanoušků i novinářů. V Česku je ODM široce známá a chceme, aby se její jméno šířilo dál.

Všichni účastníci jsou ambasadoři sportu a vzory pro své okolí. Je v pořádku, že někdo vyhraje a někdo skončí poslední. Protože pokud jsme sportovali čestně a ze všech sil, sportovali jsme správně. Skuteční šampioni se radují z výhry, ale umí se poučit z prohry. Budeme rádi, pokud budete sledovat olympiádu a sdílet její příběhy. Zde najdete souhrn informací, kde a jak je sledovat.

Osobní návštěva sportoviště v Olomouckém kraji. Vstup je mimo zahajovací ceremoniál všude zdarma. Mapy sportovišť najdete ZDE. Sdílejte fotky a videa ze sportovišť na sociálncích sítích a označujte profily @odmgang a @olympijskytym. Třeba vaše zážitky přesdílíme dál!

Manifest ODM
(1:41)

ČT sport a zpravodajství Radiožurnálu

Od pondělí 27. do čtvrtka 30. června můžete každý den olympiády sledovat na sportovním kanálu ČT sport denně od 9:00 do 16:00. Vezmeme vás na co nejvíce sportovišť za den, abyste viděli olympijskou pestrost této akce. Informace z ODM přináší ve svém zpravodajství pravidelně také Český rozhlas Radiožurnál a rádio Junior. 

Sportovní internetové přenosy - streamy z ODM

Denně najdete až 25 streamů na webu olympijskytym.cz/live nebo v naší mobilní aplikaci Olympijský tým. Český olympijský výbor také zajišťuje televizní přenosy na ČT sport. Streamingy zajišťují jednotlivé sportovní svazy. Všem těmto svazům děkujeme. Některé sporty se rozhodly streamy nezajišťovat. 

Web a mobilní aplikace

Videa, fotky, výsledky, články, prostě nejlepší olympijské příběhy. Sledujte web olympijkytym.cz/odm a aplikaci Olympijský tým a nic Vám neuteče.

Sociální sítě

ODM gang a Olympijskytym najdete na facebooku, twitteru, instagramu, tiktoku, linkedinu i youtube.

Instagram Českého olympijského týmu
Twitter Českého olympijského týmu
Facebook Českého olympijského týmu
Youtube Českého olympijského týmu

Kde získat obsah  ke stažení?

Jakékoliv fotky z našich sociálních sítí z ODM jsou pro všechny sportovce, fanoušky a účastníky volně ke stažení.

líbil se ti článek?