Nenechte si ujít velkou šanci! Do prodeje jde 400 tisíc vstupenek na olympijské hry

Paříž 2024
Paříž 2024
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Kdo dřív přijde, ten dřív bere. Organizátoři olympijských her v Paříži 2024 pustí ve čtvrtek 30. listopadu od 10:00 do prodeje 400 tisíc vstupenek na všechny sporty včetně slavnostního zahájení a zakončení her. Je to jedna z posledních šancí získat lístky na olympijské hry v Paříži. Navíc tentokrát nemusíte spoléhat na štěstí při losování, ale na svou rychlost.

Nenapadá vás, jakým dárkem obdarovat nejbližší na Vánoce? A co vstupenkami na olympijské hry v Paříži 2024? Stále máte šanci vidět naživo v akci mistryni světa v lukostřelbě Marii Horáčkovou před ikonickou Invalidovnou, dvojnásobného olympijského vítěze v judu Lukáše Krpálka v Grand Palais Éphémère nebo olympijského šampiona ve vodním slalomu Jiřího Prskavce na kanálu ve Vaires-sur-Marne.

Organizátoři olympijských her v Paříži 2024 totiž pustí do volného prodeje ve čtvrtek 30. listopadu od 10 hodin 400 tisíc vstupenek na všechny sporty včetně unikátního slavnostního zahájení na řece Seině.

Paříž 2024: Na co se těšit?
(00:53)

Na rozdíl od prvních fází prodeje vstupenek se tentokrát nelosuje. Možnost zakoupit si vstupenku má každý, pokud nepřekročí pravidlo maximálního počtu 30 lístků na jeden účet. „Vstupenky na olympiádu jsou velmi vzácné, takže je důležité, abyste byli připraveni 30. listopadu v 10 hodin, protože se velmi rychle vyprodají,“ upozornil Michaël Aloïsio, zástupce generálního ředitele pro hry v Paříži 2024.

Kde koupit vstupenky? 👉🏻  Na webu www.tickets.paris2024.org.

Kdy jdou do prodeje? 📅 30. listopadu 2023 přesně v 10:00.

Součástí olympijských her můžete být i jako dobrovolník v Českém domě. 👇🏻 

Olympijskou atmosféru můžete v létě 2024 zažít i v Česku u jezera Most na Olympijském festivalu.

Most do Paříže! 🛹 Zažij atmosféru Olympijského festivalu u jezera Most 🤩
(0:34)

A nezapomeňte se stylově obléknout do nové olympijské kolekce od ALPINE PRO. 🤩 

líbil se ti článek?