Zkuste Olympijské výzvy a vyhrajte! Každý pohyb se počítá

Olympijský víceboj
Olympijský víceboj
2 Minuty čtení
2 Minuty čtení

Soutěžíte rádi? Pokud ano, máte v novém školním roce jedinečnou příležitost hýbat se, soutěžit a k tomu vyhrát skvělé ceny. Pro školy zapojené do Olympijského víceboje jsme totiž přichystali novinku ve formě Olympijských výzev, které vás mohou inspirovat nejen v rámci tělesné výchovy, ale i ve volném čase. Školním rokem vás bude provázet celkem pět výzev.

A proč se zapojit?

Hlavní výhrou jsou vstupenky na Olympijský festival na překrásném jezeře Most, který bude probíhat po dobu olympijských her v Paříži 2024. Splní-li vaše škola všechny výzvy, dostane se do losování o vstupenky právě na tento unikátní festival plný sportu a zábavy. Sem také dorazí olympijští medailisté, se kterými se budete moct potkat. Celkem na vás čeká až 150 volných vstupenek. „Za každou splněnou výzvu navíc získáte 100 zlaťáků, které se započítají na vaše konto v Odměnách pro garanty,“ doplňuje Petr Marinčić, projektový manažer Olympijského víceboje.

Do výzev se zapojíte jednoduše. „Klikněte na tlačítko „chci se zapojit“ a po přihlášení v adminu nám nahrajte fotky či video, jak výzvu plníte,“ vysvětluje Marinčić. Nezapojené školy se mohou do projektu zaregistrovat ZDE.

Jak se dozvíte výsledky?

Vždy po skončení výzvy čekejte na webu článek s výherci a informací o další výzvě, napíšeme vám i mail. Hlavní výhru, tedy vstupenky na Olympijský festival na jezeře Most 2024, vylosujeme v červnu 2024.

První výzva je tady! Získejte pro svou školu stůl na stolní tenis

Ano, tak zní první výzva! Aktivní září je celorepubliková kampaň, která seznamuje širokou veřejnost s pozitivními přínosy pravidelného pohybu pro fyzické a psychické zdraví člověka a je prvním projektem nadačního fondu Aktivní ČESKO a jeho podporovatelů.

„Víte, jaká je vaše doporučená dávka pohybu?“ Ano? Zkuste ji do konce září plnit. Škola, jejíž tým v součtu posbírá nejvíce bodů v aplikaci EPP, získá nový stůl na stolní tenis. Pozor! Počítáme body, které darujete na konto projektu, který si sami vyberete. Po ukončení aktivity darujete body a ty se vám automaticky načtou do týmu. Printsreeny z aplikace za týdny 18.-24. září a 25.9.-1. října posílejte do 2. října na adresu viceboj@olympic.cz.

Využitím aplikace EPP navíc podpoříte Českou olympijskou nadaci a další projekty. Motivujte žáky a jejich rodiče k pohybu.

Jak na to? Je to jednoduché!

Vytvořte si účet v aplikaci EPP a můžete začít pomáhat!
Vytvoříte tým, do kterého pozvete děti z vaší školy ve formátu XXX.
Pak už jen stačí, aby si každý před každou pohybovou aktivitou aplikaci zapnul.
Po skončení aktivity darujte získané body na vybraný projekt.
Na konci měsíce odměníme školu, která bude mít nejvyšší počet získaných bodů.

Aplikace ke stažení:

Učitelé ze škol zapojených do Olympijského víceboje mohou děti při plnění aktivity fotit a natáčet a vkládat tyto dokumenty do učitelského adminu ZDE. Získají tak zlaťáky do věrnostního programu a také se dostanou do slosování o hlavní výhru - vstupenky na Olympijský festival.

Pojďte do toho s námi, každý pohyb se počítá!

líbil se ti článek?