„Výsledky jsou reklamou pro moje hodnoty,“ říká florbalista Langer

Podcast
Podcast
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Už v 16 letech odešel hrát do Švédska, aby z něj vyrostla florbalová superhvězda a přepisovali se kvůli němu regule. Filip Langer je jeden z nejpopulárnějších hráčů v Česku, ukazuje mladé generaci svoje lifehacky a učí ji zdravému životnímu stylu. Přitom mu je teprve 21 let a velkou část kariéry má před sebou.

Nezatočila se mu hlava z jeho raketového startu? Jak řešil střední školu při hraní v zahraničí? Dostává se mu od rodičů plné podpory? Co ho překvapilo na švédské nátuře?

Filip je jedním z průkopníků lifehacků v českém sportovním prostředí. Jaké tipy nám prozradil? Jaké benefity to přináší? K čemu slouží červené brýle? Dospěl k tomu časem nebo se vždycky snažil vyladit výkon na maximum? Najde se u něj prostor na neřesti? Proč se Filip v dětství rozhodl právě pro florbal? Dokáže se tím v Česku uživit? A co třeba v jeho švédském angažmá?

Probrali jsme i kulturu florbalového svazu, klubů nebo reprezentace. Filip nám totiž prozradil, že velká část jeho hodnot a postojů pochází právě ze sportu. Proč se florbal snaží vychovat hlavně dobré lidi a až pak dobré hráče? Můžou za to výjimeční trenéři? Jaké jsou jeho silné stránky? Jsou pro něj sociální sítě důležité? Kromě tréninků, zápasů a regenerace stihnul FIlip rozjet i podnikatelský projekt. Čím se zabývá? Přemýšlí o sobě jako o značce? Má nějaký ultimátní cíl pro svoji kariéru?

Další díly podcastu Přes Příkop najdete ZDE.

líbil se ti článek?