Už máte vstupenky na olympijské hry v Paříži? Třetí vlna je tady!

Paříž 2024
Paříž 2024
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Nejpopulárnější sport planety i nejlepší basketbalisté NBA. Pod pěti kruhy nebudou v létě 2024 chybět týmové sporty, které s sebou nesou příslib elektrizující atmosféry. A vy můžete být u toho! Ve středu 5. července startuje třetí vlna prodeje vstupenek, v níž je možné zakoupit lístky na fotbal, basketbal, házenou a také jachting. A co víc, tentokrát se vše obejde bez slosování. Šťastnější budou ti rychlejší.

Ačkoliv převážná většina sportovních klání olympijských her proběhne v Paříži a metropolitní oblasti Île-de-France, v některých kolektivních i individuálních sportech se bude bojovat rovněž v dalších francouzských regionech. V této fázi lze zakoupit vstupenky na basketbal a házenou v Lille, fotbal v Marseille, Bordeaux, Lyonu, Nantes, Nice a Saint-Etienne a jachting také v Marseille.

Samotný prodej tentokrát proběhne klasickým způsobem na webových stránkách ZDE. Vůbec poprvé je otevřený pro všechny bez nutnosti registrace a následného slosování. Tak na nic nečekejte. Kdo dřív přijde, ten bude mít větší šanci vidět sportovní hvězdy v akci.

Paříž 2024: Na co se těšit?
(00:53)

Celkově mají na olympijské hry fanoušci k dispozici 10 milionů vstupenek, z toho je již více jak polovina u svých vlastníků. První fáze skončila v březnu, druhé kolo pak proběhlo v květnu tohoto roku. Veškeré podrobnosti o prodeji se dozvíte ZDE.

NÁŠ TIP NA ZÁVĚR! Nezapomeňte si včas rezervovat ubytování v Paříži, které rychle mizí. Mrkněte třeba na nabídky od olympijského partnera Airbnb a bookněte si ubytování dostatečně v předstihu. Rezervovat teď.

líbil se ti článek?