Na RunTour v Praze se můžete registrovat i v den závodu

Oficiální
Oficiální
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Trojnásobný olympijský vítěz Jan Železný či čerstvý vítěz z Londýna David Svoboda. K tomu si přidejte herce ze seriálu Cesty domů a stovky dalších nadšených běžců. Vyjde vám sestava nedělního závodu RunTour České pojišťovny. Sedmý díl běžeckého seriálu se koná v pražském parku Ladronka.

Pokud nechcete na startu vedle známých osobností chybět, registrujte se na www.run-tour.cz nebo přímo v místě závodu. To půjde v sobotu od 14 do 18 hodin nebo v neděli od 8.30 do 11 hodin v RunTour stanu.

Závod navíc okoření zajímavá sázka mezi dvojčaty Tomášem a Davidem Svobodou. Prvně jmenovaný, úspěšný triatlonista, vyzval své dvojče, že závod na 10 kilometrů doběhne o sedm minut rychleji než čerstvý olympijský vítěz z Londýna, David. Pokud se tak stane, bude David hrát Tomáše na jeho společenské akci. Jestli David bude v cíli s menším odstupem, role si oba bratři vymění.

Závod na 10 kilometrů zahájí velká osobnost české atletiky, oštěpař Jan Železný. Trojnásobný olympijský vítěz tak odstartuje hlavní trať, která povede dvěma okruhy parkem Ladronka. Její start bude ve 13 hodin. Na poloviční trať se vyráží o hodinu dřív. Děti běží od 11 hodin.

líbil se ti článek?