Házenkářky nestačily na Norky a s EYOF se loučí čtvrtým místem

EYOF 2015
EYOF 2015
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Tbilisi – Zklamání a smutek. Tyhle dvě emoce byly na tvářích českých házenkářek po prohraném boji o bronz s Norskem nejznatelnější. Norské hráčky si už v úvodu klání vybudovaly slušný náskok, který české borkyně jen těžko dotahovaly. Podlehly tak konečným výsledkem 23:37 a z Tbilisi si odvážejí čtvrté místo.

"Nemyslím, že by to bylo tak hrozné utkání. Druhý poločas jsme začaly více bojovat při zasunuté obraně. Ten první nás uběhaly rychlými útoky," hodnotila vystoupení házenkářek Jolana Mizerová. Dle ní českému výběru vzala hodně sil předešla utkání. "Kromě toho prvního byla všechna vyrovnaná, nás navíc poslední dny trápily střevní potíže," upřesnila.

České házenkářky se tak s Evropským olympijským festivalem v Tbilisi loučí čtvrtým místem. "Pro Českou republiku to může být úspěch. Rovnaly jsme se se státy, jakými jsou Rusko, Dánsko nebo Norsko, což je dobré," narážela Mizerová vyrovnané duely s Ruskami či Dánkami. Celkový výkon českého týmu na celém turnaji tak zhodnotila více než pozitivně: "Kromě utkání o bronz, kdy to v prvním poločase byla trochu ostuda, to byly velmi kvalitní výkony," uzavřela.

JOLANA MIZEROVÁ O PROHŘE ČEŠEK S NORSKEM A O CELÉM TURNAJI

líbil se ti článek?