Dechberoucí práce! Známý youtuber nahlédl do zákulisí olympijského týmu během her v Tokiu

Tokio 2020
Tokio 2020
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Dostal jedinečnou možnost. Youtuber a videotvůrce Tomáš Touha zblízka pozoroval práci Českého olympijského týmu během loňských her a natočil unikátní dokument Tokio 2020. „Chci tak všem ukázat, jak to funguje a že to není jednoduché, jak by se mohlo na první pohled zdát,“ říká Touha.

Tomáš Touha sledoval práci Českého olympijského týmu několik týdnů před začátkem samotných her. Účastnil se fasování olympijské kolekce od ALPINE PRO, představení nástupové kolekce a byl i na odletu olympioniků na hry do Tokia.

Během her pak Touha monitoroval práci ČOV v Česku. Často navštěvoval Olympijské festivaly, kde si děti zkoušely desítky sportů a setkávaly se s olympijskými medailisty z Tokia. Pozoroval i práci marketingového a komunikačního týmu ČOV na úspěšném projektu czechteam.TV.

Během měsíce Touha natočil přes 12,5 hodin dat. „Postupně jsem to osekával a vybíral to nejzajímavější. Nakonec je vše sestříháno ve 42 minutách,“ prozrazuje videotvůrce, kterého nadchlo hlavně vítání olympioniků na festivalech.

Všude to odsejpalo jako blázen. Byl to šílený kolotoč. Tolik zodpovědné práce za tím vším je.

„Byl to pro mě jeden z nejlepších momentu. Čeští olympionici přiletěli z Tokia na Olympijský festival do Prahy a vítali je nadšení fanoušci. Bylo to dechberoucí.“

Pak ještě Touha obdivoval rychlé tempo, v jakém vše probíhalo. „Všude to odsejpalo jako blázen. Byl to šílený kolotoč. Tolik zodpovědné práce za tím vším je. Během těch hektických dní vlastně všichni musí dělat všechno a navzájem si pomáhají.“

V dokumentu se můžete těšit na Evu Samkovou, Maxe Habance, Alexe Choupenitche a další sportovce.

líbil se ti článek?