Beachvolejbal pod Eiffelovkou i další. Organizátoři her v Paříži uvolní vstupenky na všechny sporty

Paříž 2024
Paříž 2024
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Chcete naživo vidět, jak hrají plážoví volejbalisté Ondřej Perušič a David Schweiner pod Eiffelovou věží? Nebo byste raději zažili v akci lukostřelkyni Marii Horáčkovou před ikonickou Invalidovnou či české šermíře v Grand Palais? Teď máte poslední šanci! Prodej dalších více než 250 000 vstupenek na olympijské hry v Paříži bude spuštěn ve středu 17. dubna v 10:00.

Tuto jedinečnou příležitost připravili organizátoři her pro fanoušky v den, kdy se začne odpočítávat sto dní do zahajovacího ceremoniálu. K dispozici budou i místa na dosud vyprodané disciplíny a půjde tak o poslední možnost zakoupit vstupenky na 31 olympijských sportů z celkových 32 v programu. Jedinou výjimkou je surfing, jehož soutěže proběhnou na Tahiti a bez lístků.

Tak jako při předchozích vlnách, i tentokrát bude prodej probíhat na oficiálních prodejních webových stránkách tickets.paris2024.org. Téměř 20 000 vstupenek pořídíte za nejnižší částku 24 eur, více než polovina bude nabízena za 100 eur. Od 90 eur budou k mání lístky na zahajovací ceremoniál na Seině (26. července) a od 250 eur zase na ten závěrečný na Stade de France (11. srpna).

NÁŠ TIP NA ZÁVĚR! Nezapomeňte si včas rezervovat ubytování v Paříži, které rychle mizí. Mrkněte třeba na nabídky od olympijského partnera Airbnb a bookněte si ubytování dostatečně v předstihu. Rezervovat teď.

líbil se ti článek?