5 důvodů, proč letos běžet T-Mobile Olympijský běh!

Olympijský běh
Olympijský běh
2 Minuty čtení
2 Minuty čtení

Není závod jako závod. T-Mobile Olympijský běh je výjimečný hned v několika směrech. Nabízíme vám hned 5 důvodů, proč 21. června 2023 můžete běžet právě s námi.

1) Oslava Olympijského dne

Běžíme na oslavu Olympijského dne, což znamená, že si pohybem připomínáme olympijské myšlenky a hodnoty. Letošním tématem je olympijská hodnota výjimečnost – tu má v sobě každý z nás. Výjimečností rozumíme snažit se nejvíce, jak jsme schopni, a to jak na hřišti, tak v pracovním životě. Tenhle závod je o velkých vítězstvích v každém z nás. Je o výjimečnosti, kterou probouzí v nás samých.

2) Vyhraj VIP vstup do Olympijského festivalu

Přichystali jsme pro vás i výjimečnou soutěž o VIP vstupy na Olympijský festival, který se v České republice bude konat v době olympijských her v Paříži 2024.

Během tří ročníků (2022, 2023, 2024) sbírají účastníci T-Mobile Olympijského běhu účastnické medaile, na jejichž stuhách je vždy jedna olympijská hodnota. Pro rok 2022 to byla VÝJIMEČNOST, v roce 2023 běžíme v duchu FAIR PLAY. V červnu 2024 z nich vylosujeme 30 výherců, kteří získají VIP vstup na Olympijský festival. „Do soutěže jsou automaticky zahrnuti všichni, kteří se na všechny tři ročníky zaregistrují a zaplatí startovné,“ upřesňuje David Novotný,“ manažer projektu T-Mobile Olympijský běh.

„Každý z třiceti vylosovaných výherců starších osmnácti let tedy získá volný vstup na Olympijský festival 2024, setkání s olympioniky nebo známou osobností, stravu a pití ve VIP stanu po celý den,“ doplňuje Novotný. „Celý den si mohou užít se svou nejbližší rodinou.“

T-Mobile Olympijský běh 2022 ve znamení VÝJIMEČNOSTI! 💖
(1:28)

3) Potkáš se s olympioniky

T-Mobile Olympijský běh startuje 21. června 2023 v bezmála 90. lokalitách po celé České republice. A na startu nebudou chybět ani úspěšní čeští sportovci napříč sportovními odvětvími. 

4) Běžíš pro dobrou věc

Projekt T-Mobile Olympijský běh každoročně pomáhá České olympijské nadaci. Část ze startovného totiž putuje na podporu sportování dětí z rodin, kterým by v tom bránil nedostatek finančních prostředků. Připojte se k oslavám olympijské myšlenky a podpořte tak svým pohybem další děti ve sportování. Více o České olympijské nadaci na www.olympijskanadace.cz.

Představujeme závodní trika pro rok 2023! 😍 Bílá dětská, růžová dámská a černá pánská. Poběž s námi v unikátním triku kdekoliv po republice. 🇨🇿 ⤵️ Registrace www.olympijskybeh.cz 💕 #bezicelecesko

Zveřejnil(a) T-Mobile Olympijský běh dne Úterý 7. února 2023

5) Originální startovní balíček

Všichni dospěli běžci, a také děti, které běží na Zlatých závodech, obdrží startovní balíček v podobě bavlněného vaku s logem T-Mobile Olympijského běhu. Uvnitř na ně bude čekat zdravá svačina od našich partnerů Racio a Bombus. Nedílnou součástí je i startovní číslo, které se na závod rozhodně bude hodit.  A medaile? Tu dostaneš samozřejmě až v cíli.

líbil se ti článek?