„Sport není pro většinu lidí sexy téma? Příběhy a spojení s mentálním zdravím mohou pomoci,“ říká Kovy

Podcast
Podcast
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Youtuber, influencer, jeden z nejvlivnějších lidí na českém internetu i nadšený sportovec. To je Karel „Kovy“ Kovář, který byl hostem živého natáčení podcastu Přes Příkop.

Jeho největší sláva byla kolem roku 2018. Jaký má vliv na generaci do 20 let teď? Co frčí na sociálních sítích? Jak se vyvíjela jeho kariéra influencera? Čím vším si musel projít? Jaká témata mají největší sledovanost? Táhne mladé lidi sport, nebo sociální sítě ničí jejich sportování?

Jako malý snil o tom, že se podívá na olympijské hry. Tenhle sen se mu splnil, každopádně nebyl na nich v roli sportovce, ale tvůrce obsahu. Jaké má zážitky z Pchjongčchangu? Co ho nejvíc překvapilo? Jak velký je podle něj význam olympijských her? K jakému sportu má nejblíže? Co mu dal sport do života?

Bavili jsme se samozřejmě i o jeho YouTuberské kariéře. Kde čerpá inspiraci? Jak má nastavené hranice? Kolik času stráví nad přípravou jednoho videa? Jak si ověřuje informace které pouští ven? Co ho na jeho slávě nejvíc štve? Nebo jaký moment nastartoval celou jeho kariéru?

Další díly podcastu Přes Příkop najdete ZDE.

líbil se ti článek?