„Mateřství mě naučilo trpělivosti. Wimbledon se dá vyhrát i bez perfektního tréninku,“ říká Strýcová

Podcast
Podcast
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Už podruhé se uskutečnilo natáčení podcastu Přes Příkop před publikem. První, kdo usedl do křesla pro speciální díl, byla tenistka Barbora Strýcová.

Dvojnásobná Wimbledonská vítězka ve čtyřhře, bývalá světová jednička, olympijská medailistka a máma na plný úvazek. To je Bára Strýcová, která byla první hostkou živého vysílání podcastu Přes Příkop.

Co změnilo mateřství v jejím tréninku? Šidila regeneraci kvůli malému synovi? Co jí motivovalo vrátit se na nejslavnější tenisový turnaj světa? Jak vypadala její vítězná výměna? Je rozhodnutá, že už se k tenisu nikdy nevrátí?

Největší vítězství má ve čtyřhrách, ale i ve dvouhře byla v TOP 20 nejlepších hráček na světě. Co by poradila mladým hráčům? Jaké byly její začátky? Proč jsou teď mladí sportovci křehcí? Jaká vlastnost je potřebná k prosazení se v tenise? Proč říká, že je tenis hodně individuální a sobecký sport?

Na kurtu je známá svými nadávkami. Nadává i doma? Pomohl jí syn s projevováním emocí? Je přísná máma? Chtěla by, aby bylo její dítě vrcholovým sportovcem? Už má raketu? Kde má schované trofeje? Nebo proč by radši trénovala kluky než holky?

Další díl podcastu Přes Příkop najdete ZDE.

Barbora Strýcová
28. 03. 1986, Plzeň
Tenis
Počet bronzových medailí
1
líbil se ti článek?