Přes příkop: Trenér Hašek o problémech českého fotbalu.

Podcast
Podcast
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Je to rebel. Fotbalový trenér Martin Hašek se nebojí říct nahlas svůj názor. Ostře se dokáže pustit do hráčů, klubů i samotného fotbalového vedení. Poslechněte si jeho zajímavé názory v podcastu Přes příkop.

Nejvíce bývalý fotbalový reprezenatant a trenér Martin Hašek hovořil v podcastu Přes příkop na aktuální téma, jak očistit český fotbal.

"Fotbal se musí úplně očistit na všech frontách a hned, aby zůstal důvěru. To je ta naděje. Jestli ji propásneme, tak pánbůh s českým fotbalem," říká Hašek, který upozorňuje, že nadějí fotbalu je i změna celospolečenského myšlení. "To je ten hybatel, kdy to lidé vnímají, jaký je stav ve fotbale."

Druhým tématem podcastu bylo trénování. "Nemám trenérský vzor. Ale sympatický mi je Jürgen Klopp a jeho Liverpool. Když jsem se učil trenéřině, tak mě hodně ovlivnil pan Jaroslav Hřebík," prozrazuje někdejší kouč Sparty či Bohemians.

"Není tady žádná koncepce. V Česku není klub, který by měl filozofii, jak rozvíjet talent od děti až po způsob hry prvního mužstva, doplňování týmu a prodeje hráčů," upozorňuje Hašek na nedostatky v tuzemském prostředí.

Poslechněte si celý podcast Přes příkop s trenérem Martine Haškem.

 
líbil se ti článek?