Olympijský podcast: Barbora Krejčíková trénuje v hotelovém vězení

Podcast
Podcast
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Musí se vypořádat se situací, kterou nikdy nezažila. Tenistka Barbora Krejčíková se po příletu do Melbourne musela odebrat do dvoutýdenní izolace na hotelový pokoj. Do Austrálie totiž letěla s pozitivně testovaným spolucestujícím. Nejen o tom, jak v malém pokoji trénuje na Australian Open promluvila v Olympijském podcastu.

Je jako ve vězení. Krejčíková z okna hotelového pokoje sleduje běžný život na ulici. Ven ale kvůli karanténě nemůže. „Dvakrát jsem otevřela dveře na chodbu, abych měla pocit změny a hned přišla ostraha a dívala se, co dělám, jestli neporušuji pravidla,“ prozradila tenistka.

Na pokoji, který má 30 metrů čtverečních, každý den trénuje na Australian Open. „Dostala jsem stejně jako ostatní hráčky v karanténě sportovní vybavení na pokoj. Mám tady činky nebo rotoped. S trenérem se připravuji online,“ uvedla Krejčíková, která se těší, až bude moci zase vyjít ven mezi lidi.

Nová epizoda Olympijského podcastu vychází vždy v úterý. V archivu na webu Radiožurnálu (ZDE), aplikaci mujRozhlas i dalších podcastových aplikacích najdete již odvysíláné díly, v nichž redaktoři Českého rozhlasu zpovídali velké sportovní hvězdy jako hokejistu Jaromíra Jágra, olympijskou vítězku Evu Samkovou nebo fotbalistu Tomáše Součka.

Aplikace mujRozhlas

Olympijský podcast Radiožurnál

 
líbil se ti článek?