O dvě desetiny navíc, aneb jak zaujmout americké publikum

Světové hry 2022
Světové hry 2022
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Taneční páry se na parketu míjely v rytmu jednoho z latinských tanců a diváci hlasitě prožívali jejich představení. „Speciálně jsme se s trenérem zaměřili na přípravu na americké publikum a tancování pro ně, a to jsme zvládli,“ popisoval Tomáš Gál. Jeho partnerka Simona Karásková dodávala, proč zvýraznili komunikaci s publikem. „Všechno je tady krát 1,2, takže jsme k tomu tak přistupovali.“

Na Světových hrách zažili jiný formát soutěže, kdy v rychlém sledu odtančili sambu, cha-chu, rumbu, paso doble a jive. „Nejsme zvyklí tak pálit jen jedno kolo, obvykle je jich na soutěži mnohem víc. Ale tady je to fakt světový výběr. Nejvíc jsme se soustředili na paso a na dojem na diváky a s jejich reakcemi jsme byli spokojení,“ dodala Karásková.

Soutěž pro ně skončila v prvním kole. Do semifinále prošli Tereza Kučerová a George Sutu, kteří pomýšleli ještě o kousek víc. „Publikum je super, je s námi v kontaktu. Snažíme se ukázat maximum,“ říkali. Celkově si připsali 8. místo.

Boj o medaile pokračuje v sobotu pro Marii Dvořákovou s Jiřím Jakubcem v akrobatickém rock’n’rollu, kteří byli v prvním kole třetí.

líbil se ti článek?