Když to Lukášovi nejde? Musí se naštvat a vybouchnout, prozrazuje kouč Lacina

Podcast
Podcast
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Znovu to spolu dokázali! Lukáš Krpálek po triumfu na hrách v Riu ovládl i olympijský turnaj v Tokiu. V zemi juda přemohl všechny soupeře a radoval se ze zlaté medaile. V čem je kouzlo českého zápasníka prozradil v podcastu Přes Příkop trenér šampiona Petr Lacina.

Je dokonale připravený, aby pomohl svému svěřenci. Kouč Petr Lacina dokáže okamžitě zahrnout informacemi Lukáše Krpálka, aby věděl, jak porazit nadcházejícího soupeře. „Na každého se takticky připravujeme. Jaký má úchop, techniku… Dopředu jsem připravený na všechny potencionální soupeře. Lukášovi pak ukazuji videa,“ prozrazuje Lacina.

Obrovskou výhodou je, že Krpálek umí s informacemi od kouče skvěle pracovat. „Dokáže si to všechno spojit neuvěřitelným způsobem, a pak to na žíněnce využije,“ chválí svého svěřence Lacina.

Jak se zrodilo druhé olympijské zlato a legenda jménem Lukáš Krpálek? 🏆 V podcastu jsme přivítali jeho trenéra Petra...

Zveřejnil(a) Přes Příkop dne Čtvrtek 12. srpna 2021

Občas se musí oba dva před konkurenty schovávat, když probírají taktiku. „Koukáme na to, jestli na nás soupeři nesledují. Chodíme z rozcvičovny a ladíme taktiku za rohem,“ směje se trenér.

I takový velký bojovník jako je Lukáš Krpálek má chvíle, kdy se mu nechce prát. Lacina ho pak musí k souboji motivovat. „Někdy, když mu to nejde, tak se musí naštvat, a pak to v něm bouchne, rozjede se mašina, a je to ten Krpálek, co musí vyhrát.“

líbil se ti článek?