Čtvrtek? Až do startu olympijských her ve znamení prodeje vstupenek

Paříž 2024
Paříž 2024
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Pokud stále nemáte vstupenky na olympijské hry v Paříži, tohle je vaše šance! Zvýrazněte si v diáři každý čtvrtek až do 25. července. V tento den se jich totiž týden co týden budou v 10:00 uvolňovat do prodeje desítky tisíc.

Tak jako při předchozích vlnách, i tentokrát bude prodej probíhat na oficiálních prodejních webových stránkách tickets.paris2024.org. Dostat se můžete i na dosud vyprodané disciplíny, v nabídce budou místa na sportovní gymnastiku, ragby 7, plážový volejbal, basketbal, skateboarding, závody BMX, basketbal 3X3, házenou, atletiku, vodní pólo, box, zápas a mnoho dalších! K mání budou také lístky na zahajovací ceremoniál.

Na beachvolejbal pod Eiffelovkou se můžete podívat už za 34 €, na finále v atletice zase od 85 €. V nabídce jsou i exkluzivní hospitality balíčky, které návštěvníkům zajistí, že budou v centru dění v kombinaci se špičkovými službami.

Jednoduchá správa vstupenek? V olympijské aplikaci!

V mobilní aplikaci Paris 2024 tickets pak na pár kliknutí můžete vstupenky stahovat, přenášet na další osoby nebo je dokonce i prodat/koupit. Jedná se o jediný oficiální a autorizovaný kanál dalšího prodeje a kupující má záruku, že získá platnou vstupenku.

 
líbil se ti článek?