Čeští olympionici hodnotí rapový track pro Tokio. Ogrodníkové se chtělo dojetím brečet

Tokio 2020
Tokio 2020
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Velkou vlnu pozitivních emocí vyvolal v českých sportovcích nový rapový song Stamina od interpretů Paulieho Garanda a Resta. Track je určený právě českým olympionikům, kteří budou bojovat o co nejlepší umístění na hrách v Tokiu. Song Stamina je má nakopnout k velkým výkonům.

K songu vznikl i klip, v němž si zahrálo několik olympioniků jako atletka Kristiina Mäki, sportovní střelec Jakub Tomeček nebo rychlostní kanoista Martin Fuksa.

„Líbí se mi, že olympijský tým se do toho umí opřít a udělat i krok k rapu. Většina sportovců z naší generace rapové songy jede. Před každým důležitým závodem poslouchám muziku, která mě nakopne. A tohle je určitě nakopávací song,“ chválil Staminu trojnásobný olympijský medailista Josef Dostál, který se před kamerou také objevil.

Ze songu byla uchvácená i tenistka Markéta Vondroušová. „Je to super. Jsem z toho nadšená, protože přesně tohle poslouchám,“ usmívala se, když poprvé slyšela a viděla nový klip.

Příjemně překvapený byl při prvním poslechu i halový mistr Evropy koulař Tomáš Staněk. „Je to dobrý předzávodní track. Bezva motivační. Má to myšlenku, rým, super interprety. Za mě bomba.“

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Paulie Garand (@pauliegarand)

Dojatá byla oštěpařka Nikola Ogrodníková. „Je to fakt hustý. Chtělo se mi brečet, protože jsem si uvědomila, že olympiáda je za rohem. Zpívá se tam o tom, aby se člověk nevzdával. Jak je to někdy složité, tvrdě se trénuje, a pak má člověk radost, když se to všechno povede.“

„Před závodem si to rozhodně pustím. Vyvolá to ve mně ten pocit, že teď jsem tady a přijela jsem uspět,“ vzkazuje medailová naděje Ogrodníková.

líbil se ti článek?