Buďte u toho! K dispozici jsou poslední vstupenky na olympijské hry v Paříži

Paříž 2024
Paříž 2024
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Elektrizující atmosféra, sportovní hvězdy v akci i nezapomenutelné zážitky. A vy můžete být u toho! V prodeji jsou poslední vstupenky na olympijské hry v Paříži, a to na týmové i individuální sporty. Podívat se tak můžete třeba na atletiku, basketbal nebo vodní slalom. Cenové rozpětí lístků se pohybuje od 24 eur do 980 eur. Navíc lze od 1 100 eur zakoupit také vstupenky na zahajovací či závěrečný ceremoniál.

Nabídka je mimo jednotlivé sporty rozmanitá i z hlediska míst. Boxerský turnaj bude hostit Paříž, atletické disciplíny i ragby 7 proběhnou na stadionu Stade de France v těsné blízkosti olympijské vesnice ve městě Saint-Denis. Nedaleko hlavní metropole se na závodišti ve Vaires-sur-Marne představí vodní slalomáři, golfisté zase v Saint-Quentin-en-Yvelines.

Basketbalové zápasy se budou hrát v Lille i Paříži, fotbalové v Marseille, Bordeaux, Lyonu, Nantes, Nice a Saint-Etienne. Házenkáři nastoupí v Lille.

Vstupenky na sportovní soutěže:

Atletika
Basketbal
Box
Fotbal
Golf
Házená
Rugby
Vodní slalom

Vstupenky na ceremoniály:

Zahajovací ceremoniál
Závěrečný ceremoniál

Celkově mají na olympijské hry fanoušci k dispozici 10 milionů vstupenek, z toho je již většina u svých vlastníků. Tak neváhejte! Veškeré podrobnosti o prodeji se dozvíte ZDE. Na této stránce navíc můžete zakoupit rovněž vstupenky na hry paralympijské.

Paříž 2024: Na co se těšit?
(00:53)

Pro ty, kteří už své lístky na olympijské hry mají - DOPORUČUJEME! 👉🏻 Nezapomeňte včas vyřešit ubytování. Docela rychle mizí. 😅 

líbil se ti článek?