Bizarní momenty i nezapomenutelné výhry! Podívejte se na nejlepší TOP příběhy

Olympijské příběhy
Olympijské příběhy
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Blíží se konec roku 2022 a my vám přinášíme výběr pěti nejlepších TOP olympijských příběhů, které jste mohli letos vidět. Tak se pohodlně usaďte, a vychutnejte si je.

Brankářské zákroky

Hokejoví brankáři jsou velmi často tenkou hranicí mezi úspěchem a selháním. Také olympijská klání nabídla několik úchvatných zákroků a skvělých výkonů brankářů. Připomeňte si ty nejpamátnější.

TOP: 6 brankářských zákroků 🥅
(4:24)

České výhry

A u hokeje zůstaneme. Češi jsou stálicemi olympijské hokejového turnaje už od roku 1994. Víte, ve kterých zápasech si připsali největší vítězství?

TOP: 5 české hokejové výhry 🇨🇿
(4:00)

Bizarní příběhy

Olympijské hry nepřináší pouze velké boje o vítězství a emotivní porážky. Občas se na nich přihodí věci, nad nimiž zůstává rozum stát. Mrkněte se.

TOP: 8 bizarních příběhů 🤯
(6:32)

Hokejoví sourozenci

Sourozenecké pouto má velký a pozitivní vliv i v ledním hokeji. Potvrzují to také olympijské hry, na kterých se objevilo už mnoho úspěšných hokejových rodů. Které dvojice či trojice se zapsaly do olympijské historie?

TOP: 7 hokejových sourozenců 🏒
(7:37)

Zajímavosti na olympiádě

Olympijské hry jsou svátkem sportu, který vždy nabízí spousty neuvěřitelných příběhů. Tady je sedm z nich.

TOP: 7 zajímavostí na OH 😳
(6:07)

Nejen TOP příběhy můžete vidět na Youtube kanálu Českého olympijského týmu. Vydejte se do zákulisí českého týmu nebo se učte podle Školy sportu.

líbil se ti článek?