To je překvapení! Olympionička Klučinová si vzala známého hudebníka

Atletika
Atletika
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Praštili do toho. Dvojnásobná olympionička vícebojařka Eliška Klučinová se začátkem října provdala za písničkáře Jana Pokorného, který je známý pod přezdívkou Pokáč.

„Na oslavu včerejšího svátku jsem si změnila příjmení,“ pochlubila se na Instagramu Eliška Klučinová, kde je na snímku ve svatebních šatech a se svým manželem Pokáčem. S oblíbeným hudebníkem, který se proslavil žertovnými texty, se poznala několik měsíců před koncem sportovní kariéry v roce 2019.

Bronzová medailistka z halového mistrovství Evropy 2015 a česká rekordmanka v sedmiboji i halovém pětiboji má s Pokorným alias Pokáčem syna Teodora, který se narodil letos v únoru.

Hned jak novomanželé zveřejnili na svých sociálních sítích novinu o jejich svatbě, gratulovali jim fanoušci i známí sportovci. Mezi nimi i Lucie ŠafářováTomáš Plekanec, kteří měli svatbu koncem září.

Pokáč dokonce Plekancovi složil vtipný svatební slib. „No nekecej, ty tajnůstkáři. Tak ať vám to taky lepí dlouho!“ vzkázal v komentářích Plekanec kamarádovi a jeho novomanželce, která závodila za Česko na olympijských hrách v Londýně 2012Riu 2016.

Eliška Klučinová
14. 04. 1988, Praha
Atletika
líbil se ti článek?