Soutěžíme! Zažijte atmosféru olympijských her jako VIP

Olympijský běh
Olympijský běh
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Jsou vám blízké olympijské hodnoty a myšlenky? Právě na jejich oslavu se každoročně koná T-Mobile Olympijský běh. Letos běžíme 22. června a bude to výjimečný ročník hned z několika důvodů. Nejenže vám představíme olympijskou hodnotu „výjimečnost“, která se skrývá v každém z nás, ale přichystali jsme pro vás i výjimečnou soutěž o VIP vstupy na Olympijský festival, který se v České republice bude konat v době olympijských her v Paříži 2024.

O co jde?

Během tří následujících ročníků (2022, 2023, 2024) sbírají účastníci T-Mobile Olympijského běhu účastnické medaile, na jejichž stuhách je vždy jedna olympijská hodnota. Pro rok 2022 jde právě o výjimečnost. V červnu 2024 z nich vylosujeme 30 výherců, kteří získají VIP vstup na Olympijský festival. „Do soutěže jsou automaticky zahrnuti všichni, kteří se na všechny tři ročníky zaregistrují a zaplatí startovné,“ upřesňuje David Novotný,“ manažer projektu T-Mobile Olympijský běh.

„Každý z třiceti vylosovaných výherců starších osmnácti let tedy získá volný vstup na Olympijský festival 2024, setkání s olympioniky nebo známou osobností, stravu a pití ve VIP stanu po celý den,“ doplňuje Novotný. „Celý den si mohou užít se svou nejbližší rodinou.“

Pokud vám trasy T-Mobile olympijského běhu v délce pěti a deseti kilometrů připadají dlouhé, nemusíte vůbec zoufat. Tato akce je totiž především oslavou Olympijského dne, olympijských myšlenek a hodnot a také založení Mezinárodního olympijského výboru pohybem. Zvolenou trasu tak klidně můžete třeba ujít nebo zkusit indiánský běh.

Letos běžíme v 87 lokalitách po celé České republice a přihlásit se můžete na webových stránkách www.olympijskybeh.cz.

Kompletní pravidla

líbil se ti článek?