Nic vám neunikne! Kde sledovat sportovní výkony i zákulisí Olympiády dětí a mládeže?

ODM 2023
ODM 2023
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Olympiáda dětí a mládeže letos slaví druhé kulatiny. V průběhu let se transformovala v největší multisportovní akci v České republice, kterou prošlo 50 000 sportovců. Buďte letos u toho i vy a zažijte jedinečnou atmosféru s námi. Zde najdete souhrn informací, kde a jak sledovat závody i sportovní příběhy mladých účastníků.

Buďte přímo u toho!

Zahajovací ceremoniál můžete sledovat na webu olympijskytym.cz/tv, na našem Facebooku, Instagramu nebo TikToku. Osobní návštěva sportovišť mimo zahajovací ceremoniál je zdarma. Program najdete zde. U konkrétních rozpisů jsou rovněž mapy a adresy sportovišť včetně navigace či detailních informací k parkování.

Horní Mísečky - Machytka
Horní Mísečky - Snowpark
Medvědín - Hřiště
Vrchlabí - areál Vejsplachy
Pinia Hotel & Resort

ČT sport a zpravodajství Radiožurnálu

Od pondělí 23. ledna do čtvrtka 26. ledna můžete sportovní klání sledovat každý den živě na ČT sport i platformě ČT sport+, která poskytuje moderovaný proud ze sportovišť i celé přenosy vybraných závodů. Denně vás vezmeme na co nejvíce míst, abyste viděli olympijskou pestrost této akce. Studenti z Královéhradeckého kraje budou natáčet reportáže pro ČT :D Zprávičky. Informace z ODM přináší ve svém zpravodajství pravidelně rovněž Český rozhlas Radiožurnál sport a rádio Junior.

Sportovní internetové přenosy - streamy z ODM

Streamy najdete na webu olympijskytym.cz/live nebo v naší mobilní aplikaci Olympijský tým

Web a mobilní aplikace

Videa, fotky, výsledky, články, zkrátka souhrn toho nejlepšího najdete na webu olympijskytym.cz/odm a v aplikaci Olympijský tým.

Sociální sítě

Olympiádu dětí a mládeže i Olympijský tým najdete na Facebooku, Twitteru, Instagramu, TikToku, LinkedInu a YouTube. Sdílejte vaše fotky a videa na sociálních sítích a označujte nás. Třeba vaše zážitky přesdílíme dál!

Instagram Olympiády dětí a mládeže

Facebook Olympiády dětí a mládeže

Instagram Českého olympijského týmu

Facebook Českého olympijského týmu

TikTok Českého olympijského týmu

Twitter Českého olympijského týmu

YouTube Českého olympijského týmu

Kde získat obsah ke stažení?

Fotky z našich sociálních sítí z ODM jsou pro všechny sportovce, fanoušky a účastníky volně ke stažení.

líbil se ti článek?