Komise rovných příležitostí: Coaching žen ve sportovním prostředí

Rovná příležitost
Rovná příležitost
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Komise rovných příležitostí ve sportu ČOV uspořádala během druhého zářijového víkendu v rámci premiérového Evropského týdne sportu vyhlášeného Evropskou komisí seminář „Coaching žen ve sportovním prostředí“. V Černickém zámečku u Bechyně se čtyřicet účastnic postupně seznámilo se základními tématy zvládání trémy a stresu, základy typologie a praktickými ukázkami prosazování se v pracovním procesu.

Praktickou část semináře, způsoby vedení a řízení kolektivu, lektorsky převzala Olga Šípková, teoretickou část semináře, coaching, vedl Vratislav Svatoň. Cílem semináře bylo dát účastnicím rady, jak se výrazněji zapojit do řídících a rozhodovacích pozic v českých sportovních organizacích a seznámit je s činností a záměry Komise rovných příležitostí ve sportu ČOV.

Lady´s Cup 2015

Na konci srpna Komise rovných příležitostí ve sportu organizovala v golfovém areálu Bechyně další ročník tradiční akce Golfový den pro ženy. Přes šedesát hráček a hráčů absolvovalo golfový turnaj i akademii pro začátečníky, program byl doplněn relaxačním odpolednem i společenským programem.

líbil se ti článek?