Registrujte se a vyrazte se slevou na Evropské hry! Prodej vstupenek začal v dubnu

Evropské hry 2023
Evropské hry 2023
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Třetí Evropské hry odstartují 21. června. Po Ázerbájdžánu a Bělorusku je bude v roce 2023 po dobu 12 dní hostit Polsko. Řadě sportovců může v Krakově a jeho okolí započít cesta na olympijské hry v Paříži 2024, v některých disciplínách zároveň proběhne mistrovství Evropy. Vyrazte jen kousek za naše hranice a buďte u toho! Prodej vstupenek se spustil 3. dubna.

Soutěže ve 26 sportech se odehrají v 11 městech, která celkem přivítají na 7000 sportovců. Českých reprezentantů může být téměř 200. „Evropské hry budou poprvé tak blízko České republice, a jsou tak zajímavé pro fanoušky i rodiny a přátele sportovců,“ řekl Martin Doktor, sportovní ředitel Českého olympijského výboru a šéf výpravy.

Jak být v centru dění?

Prodej vstupenek proběhne na oficiálních stránkách Evropských her. Už 13. března ZDE byla spuštěna možnost registrace, díky které získáte slevu 25 % na nákup čtyř lístků na vámi vybraný sport. Slevový kupon následně obdržíte e-mailem a uplatnit ho můžete od oficiálního zahájení prodeje 3. dubna. Celkem je k dispozici 10 000 zlevněných vstupenek.

Ceny lístků se pohybují od 4 do 20 eur a nabídka bude obsahovat i celodenní či vícedenní vstupenky. Pořadatelé očekávají hojnou návštěvnost a jedinečnou atmosféru. „Vyzýváme fanoušky, aby s nákupem neotáleli, zvláště v případě malých sportovišť,“ uvedl vedoucí oddělení prodeje vstupenek Kazimierz Kwasek.

Na některé sporty ale bude možné vyrazit i bez nich. Vstup zdarma po celou dobu slibují teqball, padel, muaythai, kickbox a stejně tak i první tři dny (20.–22. června) atletických soutěží na Slezském stadionu v Chořově.

Všechny aktuální informace k prodeji vstupenek naleznete ZDE.

líbil se ti článek?