Díky spolupráci s Procter and Gamble může podpořit sportování dětí každý

Olympijská nadace
Olympijská nadace
2 Minuty čtení
2 Minuty čtení

Po roce se Česká olympijská nadace opět spojila s partnerem Mezinárodního olympijského výboru Procter & Gamble. Díky tomu může kdokoli podpořit děti, jimž na sportování schází dostatek peněz. Stačí v období od 1. května do 30. června nakoupit produkty Jar v rámci sítě prodejen Billa. „Spojili jsme síly s olympioniky Adamem a Denisou Helceletovými, olympijskou vítězkou Kateřinou Neumannovou a její dcerou Lucií. Pomáháme otevřít dětem dveře do světa plného možností. Naše kampaň podpoří Českou olympijskou nadaci,“ říká Neven Kružljak, marketingový ředitel společnosti Procter & Gamble.

Sportovci jsou pro děti z nadace velkou motivací při osobních setkáních a návštěvách sportovních soutěží. Zapojují se i do nadačních projektů. I v kampani společnosti Procter & Gamble jsou sportovci vzorem a nakupují produkty Jar v prodejnách Billa, jelikož nákupem přispějí na děti z České olympijské nadace.

Kampaň „Jeden za všechny, všichni přispějme České olympijské nadaci“ má za cíl finančně podpořit děti, jejichž cesta ke sportu je složitější z důvodů nedostatku finančních prostředků. Jedná se o děti se zdravotním hendikepem, z neúplných rodin, děti pěstounů nebo z dětských domovů. Kampaň, do které se můžete zapojit i vy, probíhá od 1. května do 30. června v rámci sítě prodejen Billa. Zákazník, který si v libovolné prodejně Billa zakoupí produkt Jar od společnosti Procter & Gamble, automaticky přispěje jedním procentem z nákupu na sportování dětí podporovaných Českou olympijskou nadací.

„Jsme rádi, že je v české populaci spousta lidí, kteří chtějí pomáhat. Pro rodiny z České olympijské nadace je pomoc velice důležitá. Díky ní mohou rodiče, pěstouni a ředitelé dětských domovů dětem uhradit například oddílové příspěvky, sportovní vybavení, soustředění a kempy, nebo sportovní prohlídky,“ upřesňuje Veronika Opršalová, manažerka České olympijské nadace.

Všechny projekty Českého olympijského výboru se snaží společnosti připomínat, jak je sport pro člověka důležitý. Působí totiž nejen na fyzické zdraví, ale také podporuje dobrý psychický stav člověka. Pohyb má blahodárné účinky na metabolismus, celkovou kondici, koncentraci i na začlenění jedince do společnosti.

„V P&G věříme v sílu sportu a zdravého životního stylu a jsme odhodláni pomáhat zvyšovat kvalitu našich životů. Právě proto s hrdostí oznamujeme spuštění kampaně, která se zaměřuje na podporu dětí v oblasti sportu a zdravého životního stylu. S každým nákupem kuchyňských pomocníků značky Jar v prodejnách Billa přispíváte na podporu mladých sportovců,“ dodává Neven Kružljak, marketingový ředitel společnosti Procter & Gamble. „Věřím, že společně s Českou olympijskou nadací dokážeme motivovat lidi k pomoci druhým.“

líbil se ti článek?