Hrajééém! Nalaďte si hudební playlist našich sportovců

Lifestyle
Lifestyle
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Co poslouchají naši olympionici?! Prozradíme vám to. Tyhle hudební pecky vás nejen nakopnou, ale i dostanou do super pohody. Pusťte se s chutí do toho a nalaďte se stejně jako Nikola Ogrodníková, Markéta Davidová, Vítek Přindiš nebo Petr Fuksa. Všechny playlisty najdete i na Spotify, hledejte „olympijskytym“.

Markéta Davidová - biatlonistka

Chybí vám motivace k pohybu? Tak tomu je od teď konec! Nalaďte si playlist od Makuly, který vás podle jejích slov připraví na závod i na párty…roztančete to! 😜

Nikola Ogrodníková - oštěpařka

Víme, proč ten oštěp Nikole lítá tak daleko! Má totiž svůj speciální motivační playlist a rozhodla se ho s vámi sdílet. To musíte slyšet! Co na něj říkáte? 🙌🏻  

Petr Fuksa - kanoista

Pořádný nářez si pro Tebe přichystal i Fuksič. Tenhle výběr je super nejen do lodě, ale na pořádnou makačku v posilovně.

Vít Přindiš - kajakář

Chcete slyšet pecky, které právě poslouchá trojnásobný mistr Evropy ve vodním slalomu? Máme je! Vítek si pro vás připravil VÍKENDOVÝ SOUDTRACK. Tak si to pusťte do uši třeba hned teď!

Max Habanec - skateboardista

Tenhle playlist vás doslova vystřelí do vesmíru. Pusťte si do uší nejlepší výběr od Maxe a rozjeďte to naplno.

Martin Doktor - sportovní ředitel ČOV

Co poslouchá dvojnásobný olympijský vítěz v kanoistice a šéf výpravy našich olympioniků? Připravte se na pořádnej nářez! Podívejte se na jeho srdcovky.

Jiří Kejval - předseda ČOV

A teď zcela vážně! Nahlédněte do hudebního playlistu předsedy Českého olympijského výboru. Který song vás překvapil?

líbil se ti článek?