Unikátní kousky bikera Kulhavého! Stále můžete pomoci dětem a vyhrát

Olympijská nadace
Olympijská nadace
2 Minuty čtení
2 Minuty čtení

Reprezentační dres s krátkým i dlouhým rukávem, k tomu dres ze speciální kolekce připomínající jeho olympijský triumf v Londýně 2012. I tyhle tři speciální kousky s podpisem bikera Jaroslava Kulhavého mohou vyhrát ti, kdo se zapojili či ještě zapojí do jeho výzvy #8848PRODETI. Celkem je ve hře 35 ojedinělých cen se sportovní či olympijskou tematikou.

Dvojnásobný olympijský medailista na horském kole Jaroslav Kulhavý zdolal v pátek 22. května díky třinácti výstupům na Lysou horu nadmořskou výšku nejvyšší hory světa Mt. Everest (8848 m) za deset a čtvrt hodiny a pomohl tak sportovat dětem, které na to jinak nemají dost peněz. Připojit se k němu a podpořit Českou olympijskou nadaci můžete nákupem startovního čísla na webu www.olympijskanadace.cz až do 8. června 2020 do 19:00.

Moc nás těší, jaký má akce úspěch a kolik dětí budeme díky výtěžku moci podpořit v dalším sportování. Ještě pár dní zbývá, snad se přiblížíme částce půl milionu korun,“ řekl Petr Graclík, generální sekretář Českého olympijského výboru. „Děkujeme všem za příspěvky. Ačkoli je jasné, že se všichni zapojili s cílem pomoci, připravili jsme i pár zajímavých odměn. Věřím, že pro sportovní fanoušky budou lákavé, jelikož se jedná o dárky od Jardy Kulhavého, ale také o věci spojené s Českým olympijským týmem, které si nelze nikde koupit.“

galerie s ID 78 nebyla nalezena, nebo je poškozena.

Rozhodne losování

O jejich majitelích rozhodne losování, kterého se zhostí přímo Jaroslav Kulhavý pod dohledem právníka ČOV Jana Exnera. Z účastníků výzvy vylosujeme 35 výherců, jejichž jména zveřejníme nejpozději 19. června 2020 a následně je budeme kontaktovat e-mailem.

Na seznamu cen jsou tři cyklistické dresy s podpisem Jaroslava Kulhavého, dva bidony, dva košíky na ně (vše s podpisem), rukavice se speciálním věnováním „Ať to šlape“, tachometr či dětská helma s podpisem. Pět výherců získá vytištěnou fotografii z akce #8848PRODETI (každý jinou) s věnováním od hrdiny výzvy. Dále je připravena Kniha Nemůžeš? Přidej!, která mapuje historii olympismu v Česku, s podpisy olympijských vítězů Jaroslava Kulhavého a Martina Doktora.

Dvojnásobný olympijský šampion v kanoistice z Atlanty 1996 podepsal také tři speciální dárky Českého olympijského týmu, mezi něž patří například sada tužky a propisky, verzatilka či pastelky. Nechybí ani 11 podpisových kartiček z olympijských her v Riu 2016 s autogramy patronů nadace a cyklistů. Výjimečným úlovkem je také Team Guide ze zimních olympijských her v Pchjongčchangu 2018 s podpisy řady českých účastníků včetně medailistů a patronů nadace Evy Samkové, Veroniky Vítkové a Michala Krčmáře. Sadu cen pak doplňují odznaky ze Soči 2014, Ria 2016 i Pchjongčchangu 2018.

líbil se ti článek?