Týden Duální kariéry: přihlaste se na dubnový kurz

Duální kariéra
Duální kariéra
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Od 18. do 21. dubna se uskuteční druhý vícedenní vzdělávací kurz pro sportovce, kteří si chtějí rozšířit profesní dovednosti. Týden Duální kariéry se tentokrát uskuteční v sídle společnosti KPMG v Praze a jeho účastníci se krom jiného dozvědí, jak zvládat jednotlivé kroky přijímacího řízení anebo založit firmu.

Účelem týdne Duální kariéry je zahájit přípravu na běžnou pracovní kariéru a získat praktické dovednosti z oblasti personalistiky, výpočetní techniky, financí, komunikace atd. Akce je proto vhodná především pro sportovce, kteří plánují aktivní dráhu ukončit v následujících letech. Program jednotlivých dnů je zaměřen na osobní rozvoj. Je možné si vybrat mezi účastí na všech kurzech a školeních, nebo pouze na jednotlivých školících dnech.

Výše účastnického poplatku je symbolická, činí 500 Kč za všechny čtyři školící dny, event. za pondělí a úterý činí poplatek 200 Kč / den, za středu a čtvrtek pak 150 Kč / den. Registraci a zaplacení poplatku je nutné provést nejpozději do 1. dubna kvůli omezené kapacitě přednáškového sálu. Oficiální pozvánku ČOV a přihlášku můžete STAHOVAT ZDE.

Předběžný program:

  • pondělí 18.4.: práce se stresem a komunikace s médii, základy etikety a společenského chování
  • úterý 19.4.: životopis, motivační dopis, pracovní pohovor, daňové přiznání
  • středa 20.4.: MS Office, finanční gramotnost, time management
  • čtvrtek 21.4.: umění prezentovat, vyjednávat, práce se sebevědomím

Týden Duální kariéry se koná v termínu 18. dubna – 21. dubna 2016 v Praze, v sídle společnosti KPMG Česká republika s.r.o., Pobřežní 648/1a, Praha 8 (na Florenci, naproti hotelu Hilton).

Zatím naposledy se sportovci v rámci Týdne duální kariéry setkali na podzim. Podrobnosti o průběhu kurzu najdete zde.

líbil se ti článek?