Připravte se na start! Vtáhneme vás do olympiády

Peking 2022
Peking 2022
2 Minuty čtení
2 Minuty čtení

Vše budete mít nadosah ruky. V pátek 4. února startují zimní olympijské hry a my vás vtáhneme přímo do dějiště her, které je skoro 8 tisíc kilometrů vzdálené od České republiky. Na co se můžete těšit?

SAZKA STUDIO. Sledujte rozhovory s osobnostmi každý den ve 21:00
(00:22)

Czechteam.tv

Po úspěšné premiéře během loňských olympijských her v Tokiu, bude i nyní pro diváky připravena czechteam.tv. Na internetové platformě najdete příběhy olympioniků na jejich Cestě za snem, slovo dostanou i Trenéři šampionů a zábavnou formou se vám představí sportovci. Každý den během olympijských her bude vysílat i Sazka studio, do kterého zavítají známé osobnosti z oblasti sportu i showbyznysu.

Olympijská aplikace

Nechybí ani tradiční servis pro fanoušky v podobě Olympijské aplikace. Stáhněte si ji do telefonu a můžete se těšit na žhavé novinky z Českého olympijského týmu, podrobný program, kdy můžete fandit svým oblíbencům i výsledky všech českých sportovců. Navíc na vás čekají soutěže o atraktivní ceny.

Sestřihy z olympiády

Skvělá zpráva pro české sportovní fanoušky. Během únorových zimních her v Pekingu 2022 bude na sociálních sítích Českého olympijského týmu a v rámci projektu czechteam.tv možné sledovat také záběry přímo z olympijských sportovišť. Český olympijský tým totiž získal pro tyto hry vysílací práva od televizní společnosti Discovery. Historicky poprvé tak bude možné v prostředí sociálních sítí ČOT sdílet záběry s českými olympioniky přímo ze závodišť.

Vítězná premiéra! 🚨 Sledovali jste první zápas Česká hokejová reprezentace žen na ZOH? 👇🏻

Zveřejnil(a) Český olympijský tým dne Čtvrtek 3. února 2022

Olympijský festival

Potřetí se v Brně bude konat Olympijský festival. V areálu Nové Zbrojovky u vlakové zastávky Brno Židenice se rodiny s dětmi mohou těšit na pravou olympijskou atmosféru. Na návštěvníky čeká více než dvacet sportů. Nebude chybět curling, skokanský můstek, běžkařská a bruslařská dráha nebo snowpark. Každý den do areálu zavítá i řada známých olympioniků a celebrit.

Přímé přenosy ze závodů českých sportovců a rozhovory s nimi pak můžete sledovat na České televiziČeském rozhlasu.

líbil se ti článek?