Neopakovatelná šance! Získejte výstroj vodních slalomářů z her v Tokiu

Olympijská nadace
Olympijská nadace
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Máte jedinečnou možnost získat kus sportovní historie. Vodní slalomáři Kateřina Minařík Kudějová a Lukáš Rohan draží pro dobrou věc unikátní trikot, který na sobě měli během olympijských her v Tokiu.

Bundošprajda. Že nevíte, co to je? Pro vodní slalomáře jde o nezbytnou součást výstroje. „Chrání nás, abychom se neutopili,“ říká olympijský vítěz z Tokia Jiří Prskavec. Právě pro hry v Japonsku si nechali naši slalomáři od fanoušků vytvořit speciální design bundošprajdy.

Do soutěže přišlo 153 návrhů na bundošprajdu a porota složená především ze samotných sportovců nakonec vybrala dílo sedmnáctileté Františka Rappové. „Na vítězném designu jsme se všichni shodli, což jsem upřímně nečekala. Vítězný návrh má na sobě lva a zároveň i detaily české vlajky. Spojuji si to s tím, že i když na místě nemohou být diváci, budeme vědět, že jsou s námi a drží nám palce,“ prozradila Tereza Fišerová.

A nyní můžete získat unikátní bundošprajdy i vy. Stříbrný olympijský medailista Lukáš Rohan i jeho kolegyně Kateřina Minařík Kudějová je totiž věnovali do aukce. Vydražená částka bude následně předána České olympijské nadaci, která podporuje sportování sociálně znevýhodněných dětí.

Získej stříbrnou šprajdu Lukáše Rohana
(0:28)

„Díky tomu, že si bundošprajdu zakoupíte, se někdo další může dostat ve sportu tak daleko, jako já,“ vzkazuje Lukáš Rohan. Aukce probíhá do 31. srpna a najdete ji ZDE. Hodně štěstí při dražení pro dobrou věc.

líbil se ti článek?