Navrhněte vodním slalomářům trikot pro olympijské závody v Tokiu

Tokio 2020
Tokio 2020
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

To je výzva. Nyní máte jedinečnou šanci, aby váš nápad viděl doslova celý svět! Český svaz kanoistů odstartoval soutěž o nejlepší návrh designu bundošprajdy, kterou na sobě budou mít v Tokiu čeští olympionici. Zapojit svou fantazii může každý. Tak jdete do toho?

Jiří Prskavec, Tereza Fišerová, Kateřina Minařík KudějováLukáš Rohan. Tahle čtyřka bude reprezentovat Českou republiku na letních olympijských hrách v Tokiu. Vodní slalomáři chtějí na druhé straně planety cítit podporu českých fanoušků, a proto chtějí závodit v trikotu, který pro ně navrhli právě jejich fandové.

Nezáleží na věku a ani grafických dovednostech. Této soutěže se může zúčastnit každý z vás. Stačí si stáhnout šablonu a zakresli vlastní návrh designu bundošprajdy. Můžete tvořit elektronicky, nebo si šablonu vytiskněte a svůj návrh vyfoťte či naskenujte.

Zbystřete, ode dneška je vyhlášena nová soutěž! Kdo pošle nejkrásnější design bundošprajdy, vyhraje zajímavé ceny a...

Zveřejnil(a) Kateřina Minařík Kudějová dne Pondělí 1. března 2021

Vyplněnou šablonu pak odešlete prostřednictvím zprávy/directu na Facebooku či Instagramu nebo na e-mail soutez@kanoe.cz. Soutěž potrvá od pondělí 1. března do neděle 21. března 2021. O nejlepším designu rozhodnou naši čtyři olympionici a odborná komise.

Výsledky soutěže budou vyhlášeny v neděli 28. března 2021 na sociálních sítích @czechcanoe (Facebook i Instagram). Komplet znění, podmínky a o jaké hodnotné ceny se hraje, se dozvíte ZDE.

Při tvorbě se můžete inspirovat i nedávnou minulostí. Krásným designem své lodi například zaujala na hrách v Londýně 2012 dvojnásobná olympijská vítězka Štěpánka Hilgertová. Pár týdnů před vrcholným závodem byla původní dokonale vyladěná loď zničena při leteckém transportu.

Naštěstí se rychle připravila nová i se stejným designem a legendární královna peřejí s ní na divoké vodě skončila na čtvrtém místě. "Nemůžu být nespokojená, i když to bylo na dohled. Vím, že se nějaká vteřinka dala stáhnout, tak ten červíček v hlavě vrtá. Ale spokojenost převažuje," říkala tehdy Hilgertová, která měla ve speciálním designu nejen svou loď, ale i trikot.

Teď je na vás, jestli čeští slalomáři pojedou olympijský závod ve vašem trikotu. Možná jim přinese štěstí a domů se vrátí s medailemi. Tak hurá na tvoření návrhů.

líbil se ti článek?