Mějte nejžhavější novinky z olympijských her! Stáhněte si aplikaci Olympijský tým

Peking 2022
Peking 2022
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Český olympijský tým nachystal pro všechny sportovní fanoušky mobilní aplikaci, díky které budou mít nejčerstvější informace z týmu, videa ze zákulisí i výsledkový servis nonstop v kapse. Aplikace Olympijský tým je k dispozici zdarma pro iOS i Android. Stáhnout si ji můžete již nyní a zajímavý obsah do ní budeme přidávat i po ZOH v Pekingu.

Co všechno fanoušci v bezplatné mobilní aplikaci najdou? „Velký důraz klademe na videa přímo z místa a spoustu lifestyle pořadů, které zaujmou nejen pro věrné sportovní fandy. Chceme oslovit nejširší veřejnost, proto opět spouštíme platformu czechteam.tv, kde fanoušek najde vše od talkshow, přes rozhovory se sportovci, po zábavná videa z dějiště her. Projekt sklidil úspěch už během olympiády v Tokiu 2020, takže víme, že diváky zajímá mnohem víc než jen přímé přenosy,“ říká Tomáš Houska, šéf digitální komunikace Českého olympijského týmu.

Kromě videí z czechteam.tv jsou fanouškům k dispozici články k nejaktuálnějšímu dění, příběhy sportovců, ale i kompletní výsledkový servis nebo program olympijských her. S nainstalovanou aplikací tak nikdy nezmeškáte disciplínu, kterou chcete sledovat.

Aplikace už je dostupná v obchodech App Store pro iOS a Google Play pro Android. Stažení a používání je zcela zdarma.

líbil se ti článek?