Leaders are born or Made?

Oficiální
Oficiální
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Trenérsko - metodická sekce ČOV a UPT ČOV ve spolupráci s ÚČFT pořádají v Ostravě a v Praze dvojci seminářů určených pro trenéry na téma: X faktor úspěchu - Leaders are born or made.

Ostravský seminář se bude konat 2. 5. 2017 v Dolní oblasti Vítkovice v malém sále multifunkční aule Gong. Seminář je rozdělen do 2 částí. První, na téma Mentální koučink v praxi povede hokejový trenér a mentální kouč Marian Jelínek, druhá je zaměřena na téma Developing Resilience - kterou povede Ken Way - diplomovaný psycholog, který mimo jiné spolupracoval s fotbalovým týmem Leicester City, vede semináře na Harvard university..

Pražský seminář se bude konat 3. 5. 2017 v Centru pohybové medicíny, Pyšelská 4, Praha 11. Seminář bude také rozdělen do 2 částí. První, na téma Captain Class - Optimální hodnoty Leadera? povede Michal Ježdík (sportovní ředitel basketbalové federace) a Jan Procházka (hokejový trenér), kteří interaktivní formou předají své poznatky ze své praxe hráčů, trenérů a manažerů a z mezinárodní konference Leaders. Druhá část bude opět zaměřena na téma Developing Resilience - kterou povede Ken Way.

  • Přihlásit se na Ostravský seminář můžete prostřednictvím fromuláře ZDE
  • Přihlásit se na Ostravský seminář můžete prostřednictvím fromuláře ZDE

Podrobný program a informace o semináři (místo konání, platba atd.) zíkáte rozkliknutím obrázku níže.

líbil se ti článek?