Jaká je její zvláštní záliba? 5 věcí, co jste o Evě Samkové nevěděli

Oficiální
Oficiální
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Olympijská vítězka, mistryně světa a držitelka velkého glóbů za triumf ve Světovém poháru. Co ale o snowboardcrossařce Evě Samkové nevíte? Její trenér Jakub Flejšar prozradil pár věcí ze zákulisí. Čtěte.

Lyže. Na nich začínala ve dvou letech, na snowboard přešla až později. Aktivní lyžařkou je dodnes.

Ráda je středem pozornosti. Pořád mluví, někdy až moc nahlas. Když jedeme autem, tak většinou mluví jen ona a ostatní přikyvují. Skoro je nepustí ke slovu.

Krabičky. Její zvláštní záliba. Líbí se jí všechny různé druhy krabiček na jídlo a svačiny. Rozhlíží se po nich kdykoliv, kdy jdeme nakupovat.

Vaření. Je báječnou kuchařkou. Vaří skvěle, zdravě a hlavně moc ráda. Na soustředění často stojí u plotny, zatímco my připravujeme prkna. Je schopná o tom i dlouze vyprávět. Dává si záležet, aby vždy nakoupila kvalitní suroviny.

Perfekcionistka. Jet s Evou autem, to je občas zážitek. Všude v autě musí být na klimatizaci nastavená stejná teplota a nepřežije, když je někde o půl stupně jinak. To podobné platí s hudbou v rádiu – jakmile není číslo hlasitosti na zaokrouhleném nebo sudém čísle, Evka vyšiluje. Občas ji tím trochu provokujeme.

Takhle Evka slavila bronz na olympiádě v Koreji. Podívejte se na video.

líbil se ti článek?