Allianz podporuje projekty Českého olympijského týmu

Allianz
Allianz
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Allianz představila na začátku letošního roku partnerství s Olympijským a Paralympijským hnutím. Zatímco do Olympijských her Tokio 2020 ještě pár týdnů zbývá, spolupráce s Českým olympijským výborem (ČOV) se už rozjela naplno. V čem spočívá?

„Kromě toho, že se Allianz stala partnerem Českého olympijského výboru, je pro nás skvělým partnerem i pro naše další aktivity. Nejde totiž jenom o účast na olympijských hrách, společně se snažíme podporovat a zlepšovat sportovní prostředí v České republice. Rádi bychom lidem přiblížili zdravý životní styl, jehož nedílnou součástí je právě i sport. Chceme přimět děti, rodiny i celý národ k tomu, aby sportovali a aby se stal pohyb přirozenou součástí každého dne. A v tom nám, pevně věřím, pomůže i Allianz,“ vysvětluje předseda ČOV Jiří Kejval.

Propojení Allianz s Mezinárodním olympijským výborem je globální. V praxi to znamená, že Allianz podporuje celkem dvě stě šest olympijských výborů po celém světě.

Už jste zaznamenali, že fleretista Alexander Choupenitch a tenistka Barbora Strýcová jsou našimi sportovními ambasadory?...

Zveřejnil(a) Allianz Česká republika dne Pátek 7. května 2021

„Celý svět zažívá v současné době těžké časy. Proto je pro nás propojení s Allianz důležité v tom, že nám pomáhá procházet tímto složitým labyrintem a my víme, že nám kryje záda silný partner s velkou tradicí. Zároveň se ale chceme zaměřit i na další aktivity, které souvisí například se společenskou odpovědností či trvalou udržitelností, což jsou hodnoty, které máme s Allianz společné,“ říká Kejval.

Allianz pojišťovna se tak zapojí hned do několika společných projektů. V rámci jednoho z nich - Duální kariéry - například nabídne možnost získat pracovní pozice sportovcům, kteří ukončí svou vrcholovou sportovní kariéru, a to včetně HR poradenství a vzdělávání.

Během Olympijských her Tokio 2020 se Allianz pojišťovna stane partnerem Olympijských festivalů a exkluzivně ve spolupráci s ČOV bude připravovat Festivalové minuty s informacemi o dění nejen na Olympijských hrách Tokio 2020. V neposlední řadě pak budou propojovat síly i na sociálních sítích.

líbil se ti článek?