Fotbalista Král: Táta do mě chytře investoval. Teď se nám to vrací

Podcast
Podcast
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Kromě reprezentace a snahy uspět v kvalifikaci MS i na evropském šampionátu vypráví fotbalista Alex Král v novém Olympijském podcastu o svém zranění, pití bylinkových čajů, které mu nechutnají, ale i o trenérovi Slavie Jindřichu Trpišovském nebo vytouženém přestupu do Anglie.

„Nepřekvapilo mě, jak rychle jsem se stal oporou národního týmu. Byl to jeden z mých cílů,“ říká Alex Král. I podle této věty je znát, že mu sebevědomí nechybí. Ale kromě něj má i velký fotbalový talent a hlavně nespoléhá pouze na něj.

   

Od mala chodil na individuální tréninky. „Věnoval jsem se gymnastice, chodil jsem do fitness, na fyzioterapii,… Pravidelně jsem navštěvoval několik trenérů,“ vypráví současný hráč Spartaku Moskva, jak se od dětství cíleně připravoval na fotbalovou kariéru.

Pomáhalo mu hlavně dobré rodinné zázemí. „Táta do mě chytře investoval. Teď se nám to vrací,“ usmívá se Alex Král. Chcete vědět, jak podle českého reprezentanta dopadne český tým na letošním EURO? Poslechněte si Olympijský podcast Radiožurnálu.

 
líbil se ti článek?